Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gazze

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
gazzeow3.jpg

Çalışma bana ait değildir

Son düzenleme:

Benzer konular

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
tebrikler çok başarılı bi çalışma olmuş sadece el görseli beni rahatsız etti çok açık geldi gözüme dolayısıylada brushlarda biraz sırıtmış ama genel anlamda bakıldığında iyi kurgulanmış bir çalışma duyarlılığınız için teşekkürler...

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
keşke tasarımının karşısına geçip cocacola içerek güzel olmuş demesek,
(güzel olmuş diyen arkadaş için demiyorum yanlış anlaşılmasın...)

Keşke duyarlı olabilsek ve bir tasarım olarak görmesek bu TASARIMI...

emeğine sağlık çok güzel bi çalışma.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
keşke tasarımının karşısına geçip cocacola içerek güzel olmuş demesek,
(güzel olmuş diyen arkadaş için demiyorum yanlış anlaşılmasın...)

Keşke duyarlı olabilsek ve bir tasarım olarak görmesek bu TASARIMI...

emeğine sağlık çok güzel bi çalışma.

Söylediğin marka bir şahsın yada bir ülkenin markası değidlir aksine dünya markasıdır. Bu tür kıyaslamalar yapan ve işi üretilen markalara kadar çeken insanları hayretle izliyorum.Özelliklede bu aralar sürekli yok şu markalar yahudi hepsine ölüm,kullanmayın diye mailler atan kişileri anlamıyorum.
Hadi normal insanlar bu tür cahillik yapabiliyorlar ama biz reklam sektöründeki insanların içinden bari çıkmasın böyle şeyler. Bizim işimiz marka yaratmak, var olan markaları karalamak değil
Senem paylaşımın için teşekkür ediyorum. Gayet güzel kurugulanmış ve tasarlanmış bir görsel

erhun2000

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş eksikleri var mesela masa görseli harita perspektif bozuk herhalde sayfa üste siyah altta israil ghos ama fikir olarak işleyiş güzel.

ama şu fotografları piramit gibi yapılsa daha iyi olurdu. mısırıda içine alırdın :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konusu çok güzel işlenmiş bir çalışma, anlatılmak istenende en iyi sekilde anlatılmış.

Paylaşım ve duyarlılıgınız için teşekkürler.

lalereklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gerçekten çok süper anlatmışsın tebrikler

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Söylediğin marka bir şahsın yada bir ülkenin markası değidlir aksine dünya markasıdır. Bu tür kıyaslamalar yapan ve işi üretilen markalara kadar çeken insanları hayretle izliyorum.Özelliklede bu aralar sürekli yok şu markalar yahudi hepsine ölüm,kullanmayın diye mailler atan kişileri anlamıyorum.
Hadi normal insanlar bu tür cahillik yapabiliyorlar ama biz reklam sektöründeki insanların içinden bari çıkmasın böyle şeyler. Bizim işimiz marka yaratmak, var olan markaları karalamak değil
Senem paylaşımın için teşekkür ediyorum. Gayet güzel kurugulanmış ve tasarlanmış bir görsel

Benimde anlamadığım kişileri söyleyim hiç bir şeye duyarlı olmayıp duyarlıymış gibi davranan insanları anlamıyorum. Bilgisayarın başına geçip çok duyarlısınız çok güzel diyen insanları anlamıyorum. Reklam dünyasının içindeki insanlar olmak yerine öncelikle bir insanım. Ben ordaki vahşeti iki cümleyle protesto ederek duyarlı insan olmuyorum.
(o dünya markası dediğiniz markaları kullandığınızda israile maddi gelir olarak dönüp dönmediğini araştırırsanız çok sevinirim) Gazze'de ölen masum çocuklar için herkes elini taşın altına sokmalı bence, Gazzedeki haberleri sadece bi haber olarak izlemeyip orda hayatını kaybedenlerin birer can birer biz olabileceklerini hesaplamalı. Coca Colaya sahip çıkman hoş bi davranış Reklam sektöründeyiz en nihayetinde.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

katılıyorum...Güzel bir anlatım olmuş duyarlı davranışın ve paylaşımın için teşekkürler...

mecbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sözün bittiği yerlerden birisi

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Benimde anlamadığım kişileri söyleyim hiç bir şeye duyarlı olmayıp duyarlıymış gibi davranan insanları anlamıyorum. Bilgisayarın başına geçip çok duyarlısınız çok güzel diyen insanları anlamıyorum. Reklam dünyasının içindeki insanlar olmak yerine öncelikle bir insanım. Ben ordaki vahşeti iki cümleyle protesto ederek duyarlı insan olmuyorum.
(o dünya markası dediğiniz markaları kullandığınızda israile maddi gelir olarak dönüp dönmediğini araştırırsanız çok sevinirim) Gazze'de ölen masum çocuklar için herkes elini taşın altına sokmalı bence, Gazzedeki haberleri sadece bi haber olarak izlemeyip orda hayatını kaybedenlerin birer can birer biz olabileceklerini hesaplamalı. Coca Colaya sahip çıkman hoş bi davranış Reklam sektöründeyiz en nihayetinde.

Peki coca cola içmesek bu savaş bitecekmi?
Herkes gibi bende bu savaşı kınıyorum ama malesef bizim burdan yapabileceğimiz tek şey onlar için dua etmek.
Bahsi geçen markalar reklama milyonlarca dolar harcayıp bu seviyelere gelen firmalar, bu tür bir şeye alet olmaları bir reklamcı olarak beni üzüyor.
Senin mantığın; ''Konya'yı sevmiyorum,onlara para kazandırmam, onun için hayatta arabama atiker marka tüp taktırmam'' demeye benziyor:)

Soner Akay

🌟Usta Tasarımcı🌟
Herkes gibi bende bu savaşı kınıyorum ama malesef bizim burdan yapabileceğimiz tek şey onlar için dua etmek.
Bahsi geçen markalar reklama milyonlarca dolar harcayıp bu seviyelere gelen firmalar, bu tür bir şeye alet olmaları bir reklamcı olarak beni üzüyor.
Senin mantığın; ''Konya'yı sevmiyorum,onlara para kazandırmam, onun için hayatta arabama atiker marka tüp taktırmam'' demeye benziyor:)

++++++++++++++++++++++++++++ katılıyorum

@başarılı bi çalışma paylastıgın ıcın tşkler

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Ya aslında bişey itiraf edeyim mi?

Coca cola içsekte içmesekte hiç birşey değişmeyecek, savaşlar devam edecek, çocuklar ölecek, biz ve bizim gibilerde burda duyarlı duyarlı sohbet edecek...

Bu tür polemiğe girerek arkadaşın tasarımına gölge düşürüyoruz. İyi bi çalışma olmuş, Allah yardımcıları olsun diyelim.

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tasarım bana ait değil hoşuma gittiği için sizlerle de paylaşmak istedim, yorumlar için teşekkürler.

mecbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar coca cola içmezseniz bu savaş bitecek diye bir kaide yok elbette ancak her insan sizin gibi düşünerek içmeye devam ederse kaynak sağlamış olmaz mıyız

aksine duyarlı arkadaşımızın da dediği gibi -coca cola bunlardan sadece birisi- militanist siyonizme hizmet eden bütün markaları protesto etmeliyiz

size sahile vuran deniz analarını toplayıp denize atan adamın hikayesini tavsiye ederim

siz yeterki bir fark oluşturun belki savaş bitmez ama ne taraftan olduğunuzu belli edin

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Afiş gerçekten etkili..Artık Gazze ile ilgili afişlere bakarken beynim uyuşuyor üzüntüden..
Marka olayına gelince ise bu durum Coca Cola ile başlar oturduğunuz sandanye'ye kadar gider arkadaşlar. Tabiki de hepimiz duyarlıyız çünkü insanız..Paylaşım için teşekkurler.

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma olmuş paylaşım için teşekkürler...