Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gerçek 3D Tipografi

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
3d foto çeken dual lens makineleri 2 senedir inceliyordum. Benzer bir teknikle
1 senelik bir argeden sorna, tasarımıda 3d haline getirdim.
3d gözlükle bakmanızı tavsiye ederim.

3D_TYPO_WITH_3D_GLASS_by_palax.jpg
3D_TYPOGRAPHY_SHOWCASE_by_palax.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir içecek firmasına benzer 3D çalışması için tam 3 hafta uğraşmıştık..Çekmecede gözlük hazır:)

Ve sonuç..Tabiki herzaman bildiğim izmirli en değerli tipografi sanatçısısın..
Tebrik ediyorum. Çok güzeller..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Gözlüğü olmayanlar için 2 boyutlu halinide koysaydınız :) Her ne kadar bulanık görüyor olsamda nasıl bir çalışma oldugunu hayal edebiliyorum.. Emeginize sağlık..

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmalarınızı gerçekten çok beğeniyorum ve yakından takip ediyorum.Lakin değerli bilgilerinizden bizlere şu 3D çalışmalar hakkında bilgi verirmisiniz?Nedir 3D çalışma ve nasıl hazırlanıyor.Daha önce hiç denememiştim.

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmalarınızı gerçekten çok beğeniyorum ve yakından takip ediyorum.Lakin değerli bilgilerinizden bizlere şu 3D çalışmalar hakkında bilgi verirmisiniz?Nedir 3D çalışma ve nasıl hazırlanıyor.Daha önce hiç denememiştim.

Henüz tam olarak tecrübe edemedim. Biraz ilerlersem çalışmalar hakkında daha teknik bilgi sahibi olacağım. O zaman elimden geldiği kadar anlatmaya çalışırım.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Hocam, doğru anladıysam, perdeye 3d film yapmak gibi kağıda 3d baskı yapmaktan bahsediyosun.

hayli ilginç ve yaratıcı... Peki bu konu dünya da tartışılıyor, yapılıyor mu yoksa dual lenslerden feyz alarak ürettiğin kendi fikrin mi?

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hocam, doğru anladıysam, perdeye 3d film yapmak gibi kağıda 3d baskı yapmaktan bahsediyosun.

hayli ilginç ve yaratıcı... Peki bu konu dünya da tartışılıyor, yapılıyor mu yoksa dual lenslerden feyz alarak ürettiğin kendi fikrin mi?

Ben bunu matbaada cmyk olarak 50x70 baskısını aldım. Sonuç gayet güzel.
Fotoğraf olarak baskı yapılıyor hali hazırda. Ama grafik tasarım olarak sıfırdan 3d yapıldığını henüz görmedim. Belkide vardır bilemiyorum. Dual lenslerle aynı mantık ama farklı uygulama diyebiliriz.

grafik_adam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk farkettiğim dudağındaki hafifde olsa o kırmızılık olmasaymış denge diye bir şey kalmazmış.. güzel bir çalışma..

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Henüz tam olarak tecrübe edemedim. Biraz ilerlersem çalışmalar hakkında daha teknik bilgi sahibi olacağım. O zaman elimden geldiği kadar anlatmaya çalışırım.

Türkiyede 2 tipografi sanatçısı tanıyorum.
K.Sarıkavak ve siz :) çırağınız olmayı isterdim :D

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
abi senin hatrına kendime bi 3d gözlük yapacam.
sendeki bu azim banada keşfetme enerjisi katıyor.
emeğine sağlık diyorum. eminim gözlüğü yaptıktan sonra bravo diyeceğim.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok hoş bir çalışma elinize sağlık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ederim, harika görünüyor...

Ellerinize ve emeginize sağlık.

freemacman

🌱Yeni Üye🌱
Emeğinize saygı göstermemek cahillik olur tebrikler güzel olmuş. Eğer üç boyutlu görsellerin sergilendiği bir sergide sergilenecekse gerçekten güzel bir çalışma, ama 50x70 ebadında matbaada bastırdığınızı söylediniz ve bu bir afiş çalışması ise yani bir takım yerlere asılacak ve millet buna bakacak herkesin cebinde veya çantasında 3D gözlükle mi geziyor, bunun 3D olduğunu biz biliyoruz, görsel olarak çok şık olmasına rağmen anlamayan bir insan matbaacı kayık basmış demezmi?
Kıssadan hisse hani yapabiliyorsan çıplak gözle yada normal gözlükle bakıldığında yakından kayık bir baskı gibi görünse, uzaktan bakıldığında ise üç boyutlu görünse gibi bir çalışma olsa bence süper olurdu, hoş ne kadar fizik ve optik kurallara aykırı uçuk bir fikir olsada :)

Son düzenleme:

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Emeğinize saygı göstermemek cahillik olur tebrikler güzel olmuş. Eğer üç boyutlu görsellerin sergilendiği bir sergide sergilenecekse gerçekten güzel bir çalışma, ama 50x70 ebadında matbaada bastırdığınızı söylediniz ve bu bir afiş çalışması ise yani bir takım yerlere asılacak ve millet buna bakacak herkesin cebinde veya çantasında 3D gözlükle mi geziyor, bunun 3D olduğunu biz biliyoruz, görsel olarak çok şık olmasına rağmen anlamayan bir insan matbaacı kayık basmış demezmi?
Kıssadan hisse hani yapabiliyorsan çıplak gözle yada normal gözlükle bakıldığında yakından kayık bir baskı gibi görünse, uzaktan bakıldığında ise üç boyutlu görünse gibi bir çalışma olsa bence süper olurdu, hoş ne kadar fizik ve optik kurallara aykırı uçuk bir fikir olsada :)

Matbaada basma amacım ekranda gördüklerim tramlara geçince nasıl gözükecek merakı idi. Yani ofset baskı ile nasıl bir sonuç alınabilir. Tabiki herkes 3d gözlük ile gezmiyor. Kayık basma olayının esprisini matbaacının kendiside yaptı. Hatta ilk dur kalk baskılarda ofset ustası kalıpları oturtamadağı için işi az kalsın basmıyordu. Gözlüksüz 3d görmek şu an benim için zor. Optik olarak farklı teknikler bulmak gerek. Teşekkur ederim zaman ayırdığın için.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
3d foto çeken dual lens makineleri 2 senedir inceliyordum. Benzer bir teknikle
1 senelik bir argeden sorna, tasarımıda 3d haline getirdim.
3d gözlükle bakmanızı tavsiye ederim.

3D_TYPO_WITH_3D_GLASS_by_palax.jpg
3D_TYPOGRAPHY_SHOWCASE_by_palax.jpg

1 sene emek ve araştırmanıza değer bir çalışma olmuş,tebrik etmek isterim:alkis:Bütün çalışmalarınız alın teri ve ustalık kokuyor.Hayal gücünüzün hep gelişmesi ve bizlere hep böyle çalışmalar sunmanız dileğiyle.