Bu konuda ikinci çalışmam Yorum sizden
Z zirvemen 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 6 Kas 2007 Mesajlar 54 Tepkime puanı 3 1 Kas 2011 #1 Bu konuda ikinci çalışmam Yorum sizden
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,277 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 1 Kas 2011 #2 Güzel olmuş dostum... Photoshopta biraz sharpen blur gibi efect uygulasaydın harflere kanımca daha farklı duracaktır... iyi çalışmalar.
Güzel olmuş dostum... Photoshopta biraz sharpen blur gibi efect uygulasaydın harflere kanımca daha farklı duracaktır... iyi çalışmalar.
Z zirvemen 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 6 Kas 2007 Mesajlar 54 Tepkime puanı 3 2 Kas 2011 #3 namasteeee' Alıntı: Güzel olmuş dostum... Photoshopta biraz sharpen blur gibi efect uygulasaydın harflere kanımca daha farklı duracaktır... iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... dediğin doğru aslında bunu cinema 4d'de de yapabilirdim teşekkürler
namasteeee' Alıntı: Güzel olmuş dostum... Photoshopta biraz sharpen blur gibi efect uygulasaydın harflere kanımca daha farklı duracaktır... iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... dediğin doğru aslında bunu cinema 4d'de de yapabilirdim teşekkürler
paintmaker ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Eki 2011 Mesajlar 247 Tepkime puanı 3 8 Kas 2011 #4 hoş olmuş. nasıl yaptığını ders olarak ekler misin?
seventh 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 845 Tepkime puanı 16 8 Kas 2011 #5 güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık
BlueX ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.bluexdesign.com 9 Kas 2011 #6 namasteeee in yorumuna katılıyorum. Biraz daha efekt uygulayarak yazıyı resme uygun kılmalısınız
Z zirvemen 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 6 Kas 2007 Mesajlar 54 Tepkime puanı 3 9 Kas 2011 #7 BlueX' Alıntı: namasteeee in yorumuna katılıyorum. Biraz daha efekt uygulayarak yazıyı resme uygun kılmalısınız Genişletmek için tıkla ... Elbette mümkün Kafayı biryere yorunca biryer eksik kalıyor sonraki çalışmalarımda mutlaka dikkate alıcam saol...
BlueX' Alıntı: namasteeee in yorumuna katılıyorum. Biraz daha efekt uygulayarak yazıyı resme uygun kılmalısınız Genişletmek için tıkla ... Elbette mümkün Kafayı biryere yorunca biryer eksik kalıyor sonraki çalışmalarımda mutlaka dikkate alıcam saol...
Arif ARINMIŞ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 1,719 Tepkime puanı 60 10 Kas 2011 #8 new york yeter bana eline sağlık