Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gönüllü Eleştirmen için yaptığım logo

hiper

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

gonulluelestirmen.com sitesi için yapmış olduğum çalışma aşağıdadır. Sitede genel olarak tüm konular ele alınıp, objektif bir şekilde işlenmektedir. Bu sebeple istek üzerine objektif yazısı da eklenmiştir.

Logo onay almıştır. İleride kullanılacaktır. Ancak yine de ben sizin değerli görüşlerinizi almak istedim. Bu çalışma benim logo üzerine yapmış olduğum ilk çalışmalardan olduğu için belki bir kaç şeyi kaçırıyorumdur.

Gönüllü eleştirmenin benden önceki logosu
3wkYH.png

Gönüllü eleştirmen için benim yapmış olduğum tasarım
yi8K.png

İlginiz için teşekkürler.

Benzer konular

katam

🌱Yeni Üye🌱
onay almış bu saatten sonra bir şey yazmanın manası yok ama. olmamış be hocam...

hiper

🌱Yeni Üye🌱
Alternatif fikirler sunabilir misiniz ?

Neden olmadığı konusunda daha açıklayıcı olabilir misiniz ? Ben de böylece kendimi geliştirmiş olurum. Ayrıca kötü bir logoya onay verilmesinin de önüne geçmiş olursunuz.

Son düzenleme:

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. Logoda bir bütünlük yok, dağınık duruyor
2. Renk seçimleri yanlış bir uyum yok
3. Font Seçimi yanlış, kurumsal bir font seçilmeliydi
4. Gönüllü kelimesindeki "ö" harfi göz grafiği daha iyi stilize edilse olabilirdi.
5. Amblem üzerinde çok çalışmak gerekiyor.
Tavsiyem: Logo nedir? den başlayın

hiper

🌱Yeni Üye🌱
1. Logoda bir bütünlük yok, dağınık duruyor
2. Renk seçimleri yanlış bir uyum yok
3. Font Seçimi yanlış, kurumsal bir font seçilmeliydi
4. Gönüllü kelimesindeki "ö" harfi göz grafiği daha iyi stilize edilse olabilirdi.
5. Amblem üzerinde çok çalışmak gerekiyor.
Tavsiyem: Logo nedir? den başlayın

İlginiz için teşekkür ederim. Ben de açıkçası sizin tavsiyenizden yola çıkmıştım. Logo nedir sorusunu sordum ve genel hatları ile öğrendim. Şimdi sizin maddelerinizi teker teker inceleyerek, şahsınıza değil herkese konuşacağım.

Siz söylemeseydiniz logonun dağınık durduğundan emin olamazdım. Söylediğiniz doğru. Bu konunun düzelmesi için çalışacağım.

Renk konusunda herhangi bir uyuma ihtiyaçtan çok mavi-erkek, pembe-kız temsilini yakalamayı hedefledim. Bunun nedeni ise çok basit. Logosu yapılan yer bir blog ve bu blog üzerinde hem bayanlar hem de erkekler yazılarını paylaşabiliyorlar. Renkleri değiştirebileceğimi düşünmüyorum. (Yazının renklerinden bahsediyorum.)

Font konusunda herhangi bir yorumum yok. Çok kurumsal olması gerekmiyor. Ne kurumsal ne kişisel bir font bulmaya çalıştım. Bu konuda her türlü tavsiyeye açığım.

Göz grafiği üzerinde çalışmalıyım. Hatta gelecek yardımlara da hayır diyemem. Sanırım biraz daha oval olması gerekiyor.

Amblem ilk haline göre biraz değişik. Fazla değişikliğe nasıl bakarlar bilemediğim için cesur adımlar atamadım. Zannedersem el-gönüllülüğü, küre(dünya) içindeki göz-eleştirmenliği temsil ediyor. Bu konuda da yine fikirlerinize ihtiyacım olabilir.

HAGO

🌱Yeni Üye🌱
çizdiğin eli elimle kapattım logon daha iyi duruyor o el logonu çok acemi gösteriyor. Ayrıca göz çok bayık bakıyor biraz daha canlı olabilir. Gözün arkasına kullandığın yuvarlak fon ile beraber ö yerine kullanabilirsin gözü yuvarlatmana gerek yok bence sadece biraz daha canlılık gerek. Sitenin tam amacını bilmediğimden font ve renk konusunda bir fikir sunamayacağım...
(Fikir almak isteyen birine bu kadar yıkıcı olmaya gerek yok dogukan2002-01)