Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Goochickens logo çalışmam

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaslar can sıkıntısına yaptıgım bır logo logonun anlamı flan yok sadece oynayan karekterlerı logoda bulabılırsınız. goochickens hayali bir cizgi film buda onun logosu :) harfler degıstırılerek bırcok sekılde kullanılırdı ama bu benım hosuma gıttı :):) ornegın yumurta sektorunde cok onemlı olabılecegını dusunuyorum ılgı cekme olarak cocuk kesımını ozellıkle :)

yorumlar için simdiden teşekkurler. Yorumlanızı merakla bekliyorum.

Not : çizimler mouseyle cizilmiştir. brush vb hıcbır eklentı logoda mevcut degıldır

gc1am2.jpg
:wink:

Son düzenleme:

Benzer konular

mecbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş tebrik ederim

bence tavuk ve mamüllerini satan genç bir işletme için mükemmel bir logo olacaktır.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
bence sevimli ve güzel olmuş..Ellerine sağlık.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Yaramaz tavuklar işbaşında :)

Güzel bir logo olmuş...
Gözler biraz büyük olmuş, O harfleri ilk bakışta tam okunmuyor bu vesileyle... Kırmızı ibik de çok büyük olmuş, aslında tam bir ibik gibi durmuyor, ilk bakışta çiçek sandım... Bence baştaki G harfini de O ile aynı boyutta yapmalıydın. Chickens yazısını da farklı bir renk ile veya belki atla alarak ayırabilirdin... Eline sağlık, eğlenceli ve yaratıcı bir çalışma...

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
sevimli bir çalışma olmuş.elinize sağlık.

dsgnr24

🌱Yeni Üye🌱
:) fikir ve logo çok güzel. tebrik ederim.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok tesekkurler yorumlar ıcın dedıgım gıbı eglenme amaclı yaptım yanı rutuş flan yapmadım oldugu gıbı sergıledım hemen bıtımınde yanı bır duzenleme yok logoda o yuzden hatalar olabılır.. tavuk ve tavuk urunlerı satan bı fırma ıcın ewt ılgı cekıcı bı logo oldu :) :)

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
duzelt butonu aktıf olmadıgından acıklamak ıstedım naughty chickens in job yaramaz tavuklar iş basında demek. bırkac arkadas sorduda msn yoluyla acıklamak ıstedım. iyi calısmalar