Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Tasarım Dergisi "YORUMLAR"

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Grafik Tasarim Dergisi Koordinatoru Sabri Varol'un izniyle, Grafik Tasarim Dergisinin her ay vermeyi kararlaştırgı "YORUMLAR" ekini hiç değiştirmeden, Cengiz Pircivan'ın ders niteliğindeki akıcı diliyle sunuyorum.

Çok Teşekkürler....

yorumlar2_Page_01.jpg

yorumlar2_Page_03.jpg

yorumlar2_Page_04.jpg

yorumlar2_Page_05.jpg

yorumlar2_Page_06.jpg

yorumlar2_Page_07.jpg

yorumlar2_Page_08.jpg

yorumlar2_Page_09.jpg

devam ediyor

mimar29

🌱Yeni Üye🌱
Cengiz beye ve Cahit beye bu güzel bilgiler için teşekkürler

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
satır satır okudum.. ne desem az.. gerçekten mükemmel. yorumlar harika.. cahit hocam bir kez daha teşekkürü borç bilirim.

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Üstüme alındığım bir çok güzel bilgi var. Bu çalışmayı hazırlayan Cengiz Pircivan 'a ve Sabri Varol'a teşekkürler. eğitime ve grafikerler.net'e gönül veren size ayrıca teşekkürler.

evrenk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkli olsaydı keşke... açıklamalar genelde renk üzerine...
yinede teşekkürden fazlasını yazmak gerekli...

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
çok teşekkürler Cahit hocam bu güzel bilgiler için. Sizin aracılığınızla Sabri Varol'a ve Cengiz Pircivan'ada çok teşekkürler...

interado

🌱Yeni Üye🌱
Cengiz beyin yaptığı balparmak kutularını gördükten sonra, grafik tasarımdan anladığından ciddi şüphe duyuyorum.

sekoya_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim.Üstat güzel özetlemiş

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
Cahit Hocam, yine faydalı paylaşımınız. çok teşekkürler.

Cengiz Pircivan, pek çok dersler çıkarılacak güzel yorumlarınız için, yüreğinize sağlık.

Sabri Varol,
Benim hayatımda önemli yeri olan, değerli insan...
Adım Adım Photosop kitabı ile satır satır okuyup uygulayarak öğrendim photoshopu.
Ardından Photoshop Efektleri kitabı ile programın daha da güzelliklerini keşfettim.
Son yıllarda Photoshop Magazin dergisindeki anlatımlarını ve Grafik Tasarim Dergisi'ni takip ettiğim Sabri Varol'u,
artık sadece kendi bilgilerinin olduğu yepyeni kitaplarından takip etmeyi diliyorum.
sizin hakkınız ödenmez. :)

altar

🌱Yeni Üye🌱
balparmak kutularıyla cengiz pircivanın bir alakası yoktur. bu marka ilhan bilgenin müşterisidir

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben bu kitapları hiç kullanmadım Photoshop.u nasıl öğrendim hatırlamıyorum bile :D fakat faydalı eserler olduğu kesin...

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2050 Yılında Bir Balık adlı yarışmanın jüri üyesi olmamanız büyük eksiklik olmuş ki bu belli.
İkiler logosunun espaslarına ve aganigi-maganigi deyimine takılan sayın Cengiz bey bu yarışmada 3. seçilen afişteki FARK-INDA-MISI-NIZ şeklindeki kelime bölmelerine takılmayacağını düşünmek de hata olur.

Israrla bu kelimenin bu şekilde bölünmesi doğrudur veya bir sakınca teşkil etmez diye yorumlar yazan arkadaşlar da Cengiz beyin bu konudaki hassasiyetini de görürlerse hatta kendilerine ders çıkarırlarsa da iyi olur... :D

Bir derginin imtiyaz sahibi Sabri Varol'da jüri üyesiymiş dergi sahibi bir jüri üyesinin gözünden de böyle bir detay nasıl kaçmış onu da anlamak zor.

Son düzenleme:

koma

🌱Yeni Üye🌱
Bu şekilde yapılan eleştiriler grafik tasarımı öğretmek ve öğrenmek konusunda çok faydalıdır. Yurtdışında da oldukça çok sayıda farklı örnekleri vardır. Böyle yazıların bir kitap haline getirilmesi halinde çok satacağını düşünüyorum :) Konuda emeği geçenlere ve paylaşanlara sonsuz teşekkürler.

shulecnn

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederiz bizimle bu güzel bilgileri paylaştığınız için

senol_g

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok yararlı ve bilgilendiricili yorumlar.. Yazan, yorumlayan ve paylaşanlara teşekkürler....