Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Tasarım Eğitimi

MFK

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,ben özel bir üniversitede Grafik Tasarım Bölümü okumak istiyorum ancak grafik tasarımla alakalı hiç bir bilgim yok hatta ilk araştırmamda burayı buldum ve hemen bilgi almak istedim.Grafik Tasarım nasıl bir meslektir , bir insana getirisi-götürüsü ne olur,geleceği olan bir meslekmidir,GrafikTasarımda Yabancı dilin önemi nedir ? Şuan aklımdaki soru işaretleri bunlar,yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle hoşgeldiniz sorularınızın cevaplarını forumda araştırmalar yaparak bulabilirsiniz
sorularınıza kısaca cevap vermeye çalışıcam
bir insana getirisi-götürüsü ne olur
bu meslegi severek yapıyorsanız vede hakkını veriyorsanız bence grafik tasarım bir hayat felsefesidir yaşam bicininizi degiştirir
getiri çok ama bence götürüsü yoktur tabi sabırlı bir insansanız
yabancı dil grafik tasarım için degil her meslek için gerekli
bilmek herzaman artı getirir grafik tasarım hakkında sölenicek çok fazla söz var ama ben bukadarını söliyebiliyorum şuan umarım başarılı olursunuz

lucienx

🌱Yeni Üye🌱
benımde hıc bır bılgım yok grafık tasarımı hakkında.. cevremdekılerın ve sıtelerde gordugum ovgu dolu sozlerın ardından bılısım egıtım merkezıne kaydımı yaptırdım.Grafık tasarımı bu ulkede hemen hemen yenı sayılır bu alanda ılerleyıp bır ıs sahıbı olmakta o kadar kolaya benzıyor yanlız bu alanla ılgılı ıı bır bılgıye sahıp oldugumuz surece :) sureklı kendımızı gelıstırmemız gerekıyor

hakan07070

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafik tasarım için emek harcamadan olmuyor kardes ne bilim en ufak sey bile sana fayda saglıyor cok arastırman lagzım en dandik resim bile cok sey öğretir.. koLay geLsin

aslınur

🌱Yeni Üye🌱
bende alamnk istiyorum ve bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum
napablirim ben sabırlı insanım da nasıl bişi bu
az çok biliyorum ama yeterince bilmiyorum

GökçeT1

🌱Yeni Üye🌱
bol bol araştırp, hayata çok yönlü bakmayı öğrenmelisin...

Bu da çevresine duyarlı,gündemden haberi olan, yüzeysel değil de derinlemesine bakmayı bilebilen,okuyan,gezen,dinleyen biri olmanda yatar..

günün 24 saat olmadığını öğrenmen gerek...