ferdabattal1
🌱Yeni Üye🌱
Grafik Tasarım(freelancer)her türlü grafik işlerinizi yapabilirim.
Program/Seviye: Adobe illüstratör (cok iyi)
Adobe photoshop (cok iyi)
Macromedia Freehand (cok iyi)
Corel draw( iyi )
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: İstenildiği taktirde verilebilir.
İşle ilgili açıklama: 9 yıllık grafikerim ve tasarımla ilgili her sektöründe çalıştım . Türkiye'nin en büyük kutu ambalaj firmasında 5 yıldır calışıyorum ama artık serbest olarak devam etmeye karar verdim. Ajansta çalıştım matbaamda'da çalıştım her konuyla alakalı bilgim var.
En başta olmak üzere Pastane kutuları,logo,broşür,katalog,dekupe,kurumsal kimlik,kartvizit,afiş,menü vs. Belirttiğim işler gibi aklınıza gelebilecek her türlü grafik işlerini profesyonel olarak yapmaktayım.zamanla ilgili sıkıntı yaşamazsınız zamanında teslim edilir.
E-posta: ferdabattal@gmail.com
Telefon: 0544 967 37 22
Program/Seviye: Adobe illüstratör (cok iyi)
Adobe photoshop (cok iyi)
Macromedia Freehand (cok iyi)
Corel draw( iyi )
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: İstenildiği taktirde verilebilir.
İşle ilgili açıklama: 9 yıllık grafikerim ve tasarımla ilgili her sektöründe çalıştım . Türkiye'nin en büyük kutu ambalaj firmasında 5 yıldır calışıyorum ama artık serbest olarak devam etmeye karar verdim. Ajansta çalıştım matbaamda'da çalıştım her konuyla alakalı bilgim var.
En başta olmak üzere Pastane kutuları,logo,broşür,katalog,dekupe,kurumsal kimlik,kartvizit,afiş,menü vs. Belirttiğim işler gibi aklınıza gelebilecek her türlü grafik işlerini profesyonel olarak yapmaktayım.zamanla ilgili sıkıntı yaşamazsınız zamanında teslim edilir.
E-posta: ferdabattal@gmail.com
Telefon: 0544 967 37 22