Burakkarakus95
🌱Yeni Üye🌱
Grafik Tasarımı mezunuyum. İş arıyorum
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Photoshop ( İyi Düzeyde )
Illustrator ( İyi Düzeyde )
Indesign ( Orta Düzeyde )
Dreamweaver ( Orta Düzeyde )
Flash ( Başlangıç Düzeyinde )
İş deneyimi ve içeriği: Communique Reklam Ajansı
Mevcut müşterilerin verdiği briefler doğrultusunda tasarımlarını oluşturmak, müşteriden gelen revizeleri yapmak ve tasarım onayı sonrası baskıya hazır hale getirmek, gazete ilanı veya baskı için farklı boyutlara tasarımı uyarlamak.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: CV
Çalışmalarım; 1 - 2
İşle ilgili açıklama: Haziran 2015'te Haliç Üniversitesi Grafik Tasarım Önlisans bölümününden mezun oldum. 2 ay boyunca Communique Reklam Ajansı'nda çalıştım. Şuan da Anadolu Üniversitesi Açıköğretim 3.sınıf İşletme bölümündeyim. İstanbul Etiler tarafında oturuyorum. Tecrübe, deneyim kazanabileceğim iş arıyorum. Mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
E-posta: burakkarakus95@gmail.com
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Photoshop ( İyi Düzeyde )
Illustrator ( İyi Düzeyde )
Indesign ( Orta Düzeyde )
Dreamweaver ( Orta Düzeyde )
Flash ( Başlangıç Düzeyinde )
İş deneyimi ve içeriği: Communique Reklam Ajansı
Mevcut müşterilerin verdiği briefler doğrultusunda tasarımlarını oluşturmak, müşteriden gelen revizeleri yapmak ve tasarım onayı sonrası baskıya hazır hale getirmek, gazete ilanı veya baskı için farklı boyutlara tasarımı uyarlamak.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: CV
Çalışmalarım; 1 - 2
İşle ilgili açıklama: Haziran 2015'te Haliç Üniversitesi Grafik Tasarım Önlisans bölümününden mezun oldum. 2 ay boyunca Communique Reklam Ajansı'nda çalıştım. Şuan da Anadolu Üniversitesi Açıköğretim 3.sınıf İşletme bölümündeyim. İstanbul Etiler tarafında oturuyorum. Tecrübe, deneyim kazanabileceğim iş arıyorum. Mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
E-posta: burakkarakus95@gmail.com