Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafikerler.net için yaptığım logo

keko160

🏅Acemi Tasarımcı🏅
9988.jpg

umarım beğenir ve eleştirilerinizi eksik etmezsiniz....

Benzer konular

MsNEMIR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Persfektif sorunu var, gölgelendirmeler yanlış olmuş ve font seçimi yanlış.
Ama renk seçimi güzel.
Persfektif görünümü yeniden düzenlemen gerek, bu da herşeyi baştan yapman demek oluyor.
İyi çalışmalar...

Son düzenleme:

ßy_folkonsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence aşırı abartılı bir tarafı yok font uyumlu.text'e yakın bir alt gölge eklersen biraz daha düzelebilir..

birde şu persfektif insanın kafasını karıştırıyor..buda demek oluyor ki bir hata var :(

bulutxxx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel ama şöyle bir şey demek isterim bu benim düşüncem bu tip logolar yaygınlaştı artık genelde böyle yapılıyor yanlış anlaşılmak istemem ama yani biraz daha farklı olabilir grafikerle.net sitenin adı yani sitenin adına göre uyuşmamış gibi ama yinede kötü değil...

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ışık nesneye sol üst köşeden vuruyorsa gölgesi sağ arkaya düşmeli ve burada kullandığın gölgeden daha gerçekçi olmalı: köşegen bir cismin gölgesi düzgün elips olur mu?

ikincisi, tasarım güzel olmasına güzel ancak, yeteri kadar ilgi çekici değil.

tekrar, hatta silbaştan yapman daha iyi olabilir. tebrik ederim.

bu arada arkadaşlar hepinize soruyorum hatta site yetkilisi varsa lütfen cevap versin:

logo vb görsel yüklemem için ücret ödeyip özel üye olmam gerekir, doğru mu? şu an yetkililere bu soruyu bile soramıyorum özel mesaj hakkım olmadığından...

25sylar25

🌱Yeni Üye🌱
logo yapımı için bana türkçe bir program
önerirmisniz

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
profesyonel misiniz? o da önemli. amatörsünüz kabul ediyorum:

photoshop ve corel çok yaygın kullanılır. Türkçe olanlarını da bulabilirsiniz.
kullanım rahatlığı açısından photoshop 6.0 (win95-98 zamanlarından)günümüz versiyonlarından daha rahat geldi bana. corel 11 ise bazı grafikerlerden aldığım tavsiye.
Pshop ve corel bir çok yönden birbirinin tamamlayıcısı gibi aslında biri bir konuda diğerinden daha iyi diğeri ise başka bir konuda.

ve bomba: şayet sende yetenek varsa paint'te bile tasarlarsın; ben endüstriyel tasarım bile yapıyorum şaka değil:)

tavsiye: internetten program indirilmez gidin elden temin edin.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
profesyonel misiniz? o da önemli. amatörsünüz kabul ediyorum:

photoshop ve corel çok yaygın kullanılır. Türkçe olanlarını da bulabilirsiniz.
kullanım rahatlığı açısından photoshop 6.0 (win95-98 zamanlarından)günümüz versiyonlarından daha rahat geldi bana. corel 11 ise bazı grafikerlerden aldığım tavsiye.
Pshop ve corel bir çok yönden birbirinin tamamlayıcısı gibi aslında biri bir konuda diğerinden daha iyi diğeri ise başka bir konuda.

ve bomba: şayet sende yetenek varsa paint'te bile tasarlarsın; ben endüstriyel tasarım bile yapıyorum şaka değil:)

tavsiye: internetten program indirilmez gidin elden temin edin.

neden indirilmez?? gerçekten anlamadım :) ben yıllardır netden indirdiğim programları kullanıyorum , bu ps içinde geçerli.

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
neden indirilmez?? gerçekten anlamadım :) ben yıllardır netden indirdiğim programları kullanıyorum , bu ps içinde geçerli.

valla ne bileyim. sen memnunsan tamam sorunyok. ama
1.fazla yerkaplamasın çabuk insin diye özelliklerili kısıtlayabiliyorlar
2.onca saat indiriyosun3-4 GB için saatlece zaman geçiyor bir de bakıyosun çalışmıyor bozuk çıkabiliyor.
3.torrentle falan indiriyosun, tam arşivi açacaksın arşiv şifre istiyor, torrent de nereden indirdiğini söylemiyor.

4. ve enönemlisi de tam sürüm bulmak için sattlerce arayabiliyorsun fıtık oluyorsun... gibi. ama benim gibi internet konusunda beceriksiz değilsen+yasal indiriyorsan sorun kalmıyor.

ben elden almak derken antalyada bir abimiz var krek olarak alıyorum(özür dilerim finansal sorunlar işte) :sweating:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
zaten boyutundan anlarımki tam sürümmü değilmi. mesela cs2 360 küsür mb , cs4-5 1gb boyutunda.üstelik ben kırpılmış ,yani boyutu küçülmüş ps lerde kullandım ama istediğim herşeyi yapabiliyordum. böyle bi tereddüt anlamsız gerçekten.(cs 5 in domusunu kullandım aylarca , içinde herşeyi vardı , full sürümden farkı yok)

ayrıca cd ye para verecek kadar zengin değilim :) finansal sorun demişsin ama 3-5 tl de olsa paran gidiyo programlara :D