tipografi tekniğini kullanarak grafikerler.net görselini yeniden oluşturmuşsun.bu çalışma genel manası ile bir tasarım değilse de nihayetinde bu siteye tüm eklenen işler gibi bir çalışmadır.
arkadşımız buraya size neler yapabildiğini göstermek varsa da hatalarını eksiklerini öğrenip kendini bu yönde geliştirmek istemesi çok tabii bir durumdur.
umarım arkadaşlar bu sitenin sadece ''işte ben buyum, işte böyle çalışırım yedim yuttum oynuyorum bakında dumur olun bakalım'' düşüncesiyle iş yüklenen bir site olmadığının(!) farkındadır.
ben farkında olduğumdan arkadaşımla yaptığı görsel hakkındaki düşüncelerimi nacizane paylaşıcam..
tipografik çalışmaları genel olarak inceledğimizde yazıların ilk bakışta elde edilmek istenen görseli ön plana çıkarması daha sonra ise tipografik düzenin farkedilir olması gerektiğini söylemeliyim.
olusturulan görsel v.s. kontur çizgileri olmamalıdır.kullandıgın renk ve alanlar bu konturleri izleyicinin gözunde belirlemelidir ki işin esprisi de ordadır die düşünüyorum.
çalışmanda bu sebepten bir yanlıs durum seziyorum ve grafikerler.net yazısı kullandıgın siyah arka plan sebebiyle sönük kalmış.siyah yerine en arkadaki beyaz zeminden ayrılacak kadar beyazdan griye geçmiş bir renk seçseydin emınım daha güzel bir etki alabılırdık.bunlar nacizane fikirlerim tabıkı...
emeğine saglık iyi çalışmalar dostum...