Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafikerlik

Grapheus

🌱Yeni Üye🌱
Ben aranızda 14 yaşındayım,şuan gencim.Şuan 9.sınıfa gidiyorum meslek lisesi,bölümüm pc.Seneye mesleki dersleri göreceğiz ve alan seçimi(Veritabanı,web tasarım) yapacağız.Web tasarımı seçeceğim.İlerde çok iyi bir grafiker olmak istiyorum ancak bir sorun var.Grafikerlik ile ilgili herşeyi yapıyorum,programların birçoğunuda biliyorum ancak benim çizimim kötü,hatta hiç çizim yapamıyorum.Bu benim ilerki hayatımı etkiler mi?​

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Çok büyük yorumlar yapamam. Ama bence çok canını sıkmamalısın.
Yetenekler herkese bir miktar dağıtılır. Bunları geliştirmek senin elinde. Tabi bu yine senin kabiliyetine bağlı olarak gelişir. Sen ne kadar çalışırsan yavaş yavaş bişeyler kazanarak gelişebilirsin gerileme olmaz devamlı ilerlersin.

Tek yapman gereken çok çalışmak.

Umarım motive edebilmişimdir.
(Fakat şunu söyleyeyim dışarıdan verilen gaz en fazla iki gün idare eder. İçindeki başarma isteği önemlidir.)

İYİ ÇALIŞMALAR

Grapheus

🌱Yeni Üye🌱
Çok büyük yorumlar yapamam. Ama bence çok canını sıkmamalısın.
Yetenekler herkese bir miktar dağıtılır. Bunları geliştirmek senin elinde. Tabi bu yine senin kabiliyetine bağlı olarak gelişir. Sen ne kadar çalışırsan yavaş yavaş bişeyler kazanarak gelişebilirsin gerileme olmaz devamlı ilerlersin.

Tek yapman gereken çok çalışmak.

Umarım motive edebilmişimdir.
(Fakat şunu söyleyeyim dışarıdan verilen gaz en fazla iki gün idare eder. İçindeki başarma isteği önemlidir.)

İYİ ÇALIŞMALAR

Öncelikle çok teşekkür ederim.Ancak çizim ile ilgili gerçekten pek birşey anlamıyorum çalışsam bile.Yani pek bişeyinde değişeceğine inanmıyorum.Sizde eğitimime devam edeyim mi?

styl_28

🌱Yeni Üye🌱
Pratik yaparak çizimlerini zamanla geliştirebilrsin bunu fazla kafana takma derim.Eğer gerçekten içinden gelerek istiyorsan önüne hiç bir engel katmadan ileriyi düşün. ne kadar olumlu düşünürsen o kadar başarılı olursun.