Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence gayet başarılı bir çalışma. Tebrikler. Tek bi tavsiyem olucaksada farklı bi hava katmak istiyorum vs diyorsanda ayakkabının etrafına - - - - - - bu şekilde çizgilerle sarmalayabilirsin
Çalışma şık gözüküyor bende arkadaşların yanı sıra ayakkabı izlerine takıldım.Kullandığınız ayakkabı izi hazır ve klasik bir ayakkabı izi yanılmıyorsam. Eğer ayakkabı görseldeki ise ayakkabı izi kullandığınız vektördeki bot gibi değil daha kibar bir iz olmalı.. Hatta birebir ayakkabının tabanından bu izi alabilir, ve kullandığınız fotografla oran orantıyı dikkate alarak kutuya yerleştirebilirsiniz.
Kutu başarılı olmuş başarılarınızın devamını dilerim. Bende sürekli ayakkabı kutusu basan bir matbaada calısan biri olarak ayakkabı kutu tasarımlarında bu tarz değişiklikler görünce hoşuma gidiyor açıkcası. Kullandıgınız zemini çözemedim yalnız sepet deseni gibi duruyo tam olarak nedir o Kutu Lumberjack tarzı botlar için çok uygun olurdu basılma imkanı olsa.
eger tek cesit ayakkabi satisi yapilmiyorsa kutunu uzerinde temsili bir ayakkabi resmi koymak biraz yanlis.. istisnai durumlar haricinde genelde kutunun uzerinde sadece marka bazli gorsel calismasi yapilir model bazli calisilmaz.. ayrica barkod - renk - numara vs gibi bilgilerin yazili olacagi bolge unutulmamalı ve bu bolgeyi isaretlemek icin check box - etiket ya da damga muhur alternatifleri degerlendirilmeli..