Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gümüş Yaldızlı katalog çalışması

tuzsuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
asc_mimar...jpg

Bir Mimar şirketine yaptığım katalog sunum için yapmıştım sade olması istedim yorumlarınızı beklerim :)

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Gümüş varak (sıcak yaldız) demek istediniz galiba...
Logonun öndeki ve arkadaki hali birbirinden farklı, arka tarafta logonun altında bir kuşak var... renk seçimi güzel, ön yüzde resmin üzerine uyguladığınız ASC bence fazla olmuş... MİMARLIK yazı fontu belki de kullanabileceğiniz en aykırı font, Tekton galiba, çalışmanın genel çizgisinin dışında, yine Futura tarzı bir font iş görürdü bence.. Genel olarak fena değil, iyi bir çalışma, birkaç rötuş gerekiyor, eline sağlık...

tuzsuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gümüş varak (sıcak yaldız) demek istediniz galiba...
Logonun öndeki ve arkadaki hali birbirinden farklı, arka tarafta logonun altında bir kuşak var... renk seçimi güzel, ön yüzde resmin üzerine uyguladığınız ASC bence fazla olmuş... MİMARLIK yazı fontu belki de kullanabileceğiniz en aykırı font, Tekton galiba, çalışmanın genel çizgisinin dışında, yine Futura tarzı bir font iş görürdü bence.. Genel olarak fena değil, iyi bir çalışma, birkaç rötuş gerekiyor, eline sağlık...

evet farkettim teşekkürler ama o yazı firmanın logosu olduğu için fontu değişteremedim