Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar amma abartıyosunuz ya sabah sabah.madem bu kadar problemiz sizin için. niye bize ihtiyacınız var? bi kere biz olmasaydık sizde olmicaktınız ???
arkadaslar amma abartıyosunuz ya sabah sabah.madem bu kadar problemiz sizin için. niye bize ihtiyacınız var? bi kere biz olmasaydık sizde olmicaktınız ???
evet denklem alıntı ancak sitemizde yayınlandığı için üzerine logoyu koydum, fenamı yani biri google da ararken bu çıksa sitemizin reklamını görse üye olsa kötü bir şeymi yaptım sizce?
evet denklem alıntı ancak sitemizde yayınlandığı için üzerine logoyu koydum, fenamı yani biri google da ararken bu çıksa sitemizin reklamını görse üye olsa kötü bir şeymi yaptım sizce?
sitenin reklamının olması elbette kötü değilde. ben bu logo burada/site üyeleri tarafından üretilen işler için kullanılıyor diye biliyorum . bir nevi patent.