Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Header çalışmam

ibrahimkck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Birisiyle ortak bir iş yapacaktık sonra vazgeçtik . Header çalışması için yorumlarınızı bekliyorum . İşten vazgeçildiği için düzeltme yada değişiklik yapmadım biraz eksiklikler var örneğin ağaçlar pek güzel değil ayrıca kışta zaten bitti :) .
kisf.jpg

Son düzenleme:

ibrahimkck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanırım kötü olmuş kimse yorum yazmamış.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Aslında şirin olmuş... Dumanın rengi elbette siyahımsı, grimsi olur ama burada beyaz olma gibi bir ayrıcalığı olabilirmiş... Evin kenarındaki çizgilerde öyle mavimtrak bir beyaz böyle pofuduk görüntülü :) Kardan adam çok sırıtmış, başka bir şekilde yarleşmeliymiş ya da fonla bütünleşmeliymiş bir şekilde...Ellerinize sağlık, elbette çook güzeli yakalamak kolay değil ama yaptığımız küçük bile olsa güzel şeylere de haksızlık etmeyelim...

ibrahimkck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cevabı içinde saklı zaten yazmışsın :D
Açık sözlü olmana sevindim ama bu kadarınıda istememiştim :) keşke sorunun neler olduğunu söyleseydin o zaman size vakit ayırdığınız için teşekkür ederdim.

Aslında şirin olmuş... Dumanın rengi elbette siyahımsı, grimsi olur ama burada beyaz olma gibi bir ayrıcalığı olabilirmiş... Evin kenarındaki çizgilerde öyle mavimtrak bir beyaz böyle pofuduk görüntülü :) Kardan adam çok sırıtmış, başka bir şekilde yarleşmeliymiş ya da fonla bütünleşmeliymiş bir şekilde...Ellerinize sağlık, elbette çook güzeli yakalamak kolay değil ama yaptığımız küçük bile olsa güzel şeylere de haksızlık etmeyelim...
Teşekkürler yorumunuz için bu benim ikinci header çalışmam ikiside kullanılmadı ikisinide kendim için hazırlamıştım daha doğrusu bu web sayfası benim ilk uygulamam diyebiliriz. Aslında kardan adamın sırıtmasını daha doğrusu ön planda olmasını ben istemiştim neden bilmiyorum :) . Ayrıca header bir e-ticaret sitesinde kullanılacaktı . Neyse zorlayınca olacak gibi galiba o kadarda kötü değilmiş diyebiliriz yani .

Son düzenleme: