Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hediye güzellik salonu broşür

mexzar18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yine müşteri isteği yine berbat ama malesef bi çalışma işte :S

1xa16pyn.jpg

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmadaki müşteri bilgilerini silerseniz iyi olur, yayınlamak yasak çünkü. Çalışmaya gelince işin ucunda emek var berbat diye nitelendirmeyin bazen böyle müşteriler hepimize denk geliyor maalesef. iştenmeyen tüylere son yazısı daha büyük olabilirdi resimler çok ön planda (müşterinize iletin lütfen :D).

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
İstenmeyen Tüy kadın ismi değilmiydi :D....(Yahşi Batı)
Ya erkek modeli mutlaka değiştir derim...

mexzar18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilgilerin saklanması gerektğini unutmuşum evet malesef müşteri isteği işte :) mecbur yapıyoruz bu arada resimleri falan kendi getirdi o yüzden bi model seçme şansım yoktu ve iş çoktan baskıya atıldı değişiklik yapılamaz malesef :) yorumlar için teşekkürLer

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Müşteri doğrultusunda bir çalışma o yüzden diyilebilecek birşey yok malesef.
Daha şık ve güzel olabilir düşüncesindeyim.Gerçi müşteriler istiyor diye onların isteklerini yaptıktan sonra bazen onlara alternatif sunmakta fayda var diyorum.Sonuç olarak daha iyi bir iş gösterildiğinde göze hitap söz konusu olduğunda fark edebilecekleri kanısındayım.Sonuçta emek var.Elinize sağlık.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Koca salon sadece tüy almakla mı meşgul ?
Güzellki salonu ve erkek model !
Yanlış anlamadım değil mi? Erkekler de bu güzellik salonundan istifade ediyor.
Erkekler de mi tüy aldırıyor ?
Bana biraz tuhaf geldi :) sanırım ben çağı baya geriden takip ediyorum :)

mexzar18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arka kısmını koymadım :D erkek fiyatlarıda var :D hemen ekliyorum arka kısmı :)

arkasını silmişim ama arkada da fiyatlar yazıodu aynı zemin üstüne kadın ve erkek resmi yokdu o kadar. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arka kısmını koymadım :D erkek fiyatlarıda var :D hemen ekliyorum arka kısmı :)

arkasını silmişim ama arkada da fiyatlar yazıodu aynı zemin üstüne kadın ve erkek resmi yokdu o kadar. :)

Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

mexzar18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pardon bilmiyordum nihat baysal

hediye güzellik

🌱Yeni Üye🌱
yayınlanan bröşür benim salonuma ait yapan grafiker ne kadar acemi ki bunu berbat bi çalişma olarak nitelendirmiş kaldıkı bunu yayınlama hakkı yok ama terbiyesizlik yapmiş işinizin ehli biri olsaydınız kendi fikirlerinizi de sunar ortaya daha güzel bişey çıkarırdınız şimdi bu broşürü yayınladığınız gibi kaldıracaksınız. mesleğinize saygınız olsun biraz

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yayınlanan bröşür benim salonuma ait yapan grafiker ne kadar acemi ki bunu berbat bi çalişma olarak nitelendirmiş kaldıkı bunu yayınlama hakkı yok ama terbiyesizlik yapmiş işinizin ehli biri olsaydınız kendi fikirlerinizi de sunar ortaya daha güzel bişey çıkarırdınız şimdi bu broşürü yayınladığınız gibi kaldıracaksınız. mesleğinize saygınız olsun biraz

Grafikerin bu çalışmayı buraya yükleyebilmesi için sizden izin alma zorunluluğu yok.
Tam tersine eğer siz ondan habersiz bu çalışmayı buraya yükleyip yorum ve eleştiri talep etmiş olsaydınız sizin davranışınız etik olmazdı.
Siz içinizi ferah tutun.Buradaki birçok arkadaşımız işinin ehli ve mesleğinde belirli bir yer edinmiş kişilerdir.
Elbette ki yapılan işlerin daha iyiye gitmesi ve daha kaliteli bir tasarımın ortaya çıkması için gerekli eleştiri ve yorumun yapılması gerekir ki bu fazlasıyla yapılıyor bu forumda.
Ancak bu iş baskıya gittikten sonra buraya yüklendiği için yapılacak tek yorum var.
O da;
Geçmiş ola.
Bizim mesleğimize saygımız var.En azından sizin bize olan saygınızdan daha fazla.
Çalışmanın buraya yüklenmesi tamamen sizin ve tasarımcınız arasında olan bir sorun.Bu soruna grafikerler.net yönetimini ve üyelerini dahil etmeniz tek kelime ile abesle iştigaldir.
Konunun silinmesi de tamamen yönetimin inisiyatifindedir.Bu üye olurken okuduğunuz ( ki yazdıklarınızdan okumadığınız anlaşılıyor ) ve okuduğunuza dair onay verdiğiniz kurallarda açık bir şekilde yer almaktadır.
Son olarak konuya paralel olarak kişisel eleştirimi yapmak istiyorum.
İşveren olarak nedense hep karşı tarafı suçluyorsunuz.Bu işin kolaycılığından başka bir şey değil.Biraz da iğneyi kendinize batırın lütfen.Üç kuruş daha az maliyetle işi kapatırım düşüncesi ile hareket etmek yerine bu işi hakkıyla yapan bir grafikere emeğinin gerçek karşılığını verip daha profesyonel iş talep etmek hiç aklınıza gelmiyor.
Kötü bir iş ile karşılaşılınca da grafiker acemi işi bilmiyor gibi ucuz mazaretlere sığınıyorsunuz.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
nihat baysal arkdaşım çok teşekkür ediyorum doğru söylemişsin. ben de okuyunca tam buna benzer bir yorum yazacaktım. sizin yazdığınıza göre artık gerek kalmadı. bu insanlar sanki fırından ekmek alır gibi grafiker bakıyorlar. hepsi grafiker değil mi hepsi aynı iş yapıyor sonuçta fiyatı ucuz olanı seçelim. seçin seçin tabii ama sonuçlarına katlanırsınız. herkesin belli bir fiyatı vardır ve bunu hak ettiği için yüksektir veya azdır.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Merak ediyorum siz onay vermeden mi basıldı bu iş, eğer verdiyseniz bu da sizin acemiliğinizi göstermez mi. Müdahale etme şansınız ya da grafikere olmamış kardeşim deyip de kendi fikirlerinizi de söyleyebilirdiniz.

Bence arkadaş gayet dürüstçe berbat bir iş olduğunu söylemiş.

Ve de atalarımız ne güzel söylemiş "ucuz etin yahnisi bu kadar olur" ya da "ne kadar ekmek o kadar köfte" diye.

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Olaya birde şu taraftan bakmak lazım, tamam müşteri böyle olmasını istemiştir, ama grafiker arkadaşımın yaklaşım tarzıda pek hoş değil, müşteri istedi berbat bir çalışma oldu.

O zaman okadar berbetsa neden siteye yükledin? Sonuçta sen o işten para kazandın yani müşterin kendi zevki karşılığında senden parasıyla iş istemiş sende onu yapmışsın. Bunu daha sonra burda paylaşıp müşterini küçük düşürmüş olmuyomusun? İyi veya kötü Müşteri velinimettir.

Saygılarımla

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Olaya birde şu taraftan bakmak lazım, tamam müşteri böyle olmasını istemiştir, ama grafiker arkadaşımın yaklaşım tarzıda pek hoş değil, müşteri istedi berbat bir çalışma oldu.

O zaman okadar berbetsa neden siteye yükledin? Sonuçta sen o işten para kazandın yani müşterin kendi zevki karşılığında senden parasıyla iş istemiş sende onu yapmışsın. Bunu daha sonra burda paylaşıp müşterini küçük düşürmüş olmuyomusun? İyi veya kötü Müşteri velinimettir.

Saygılarımla

tamamen katılıyorum... amaç neydi yani müşteriyi yermek mi kendini övmek mi...mükemmel bir çalışma yaptın da müşteri illede bu mu dedi ?
saygılarımla

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Saygılarımla

tamamen katılıyorum... amaç neydi yani müşteriyi yermek mi kendini övmek mi...mükemmel bir çalışma yaptın da müşteri illede bu mu dedi ?
saygılarımla

Bahsettiğiniz hususlarda sizler de haklısınız.Burada amaç grafikeri temize çıkarıp işvereni yermek değil.
Hata var ise her ikisinde.

Hamit Erdönmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Modellere neden opacity verdin? oda müşteri isteği değildir herhalde..