Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

herkese merhaba...

ss_sena

🌟Usta Tasarımcı🌟
grafikerler dünyasına bi bakim dedim... bende bi grafik öğrencisi olaraktan bişiler paylaşmak we daha çok bilgi edinmek için bana böyle bi yerin faydalı olacağını düşündüm...hepimiz için faydalı olması dileğimle geldim :)

Benzer konular

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hoşgeldin
İyi çalışmalar

ss_sena

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler, hoşbuldum da forum kurallarını okudum baya bi korktum açıkcası çünkü burası diğer forumlara benzemio gördüğüm kadarıyla gayet ciddi bi forum...we ben okuamama rağmen hatalı girdim heralde...eğer öleyse özür dilerim... hatam olursa bilin ki kasıtlı diildir.

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:D:D:D korkmanı gerektircek kadar korkunç bi site deği ss_sena :)
Hoşgeldinn...

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler, hoşbuldum da forum kurallarını okudum baya bi korktum açıkcası çünkü burası diğer forumlara benzemio gördüğüm kadarıyla gayet ciddi bi forum...we ben okuamama rağmen hatalı girdim heralde...eğer öleyse özür dilerim... hatam olursa bilin ki kasıtlı diildir.

kuralları okuduysan korkmana gerek yok ;) tekrar hoşgeldin iyi forumlar

ss_sena

🌟Usta Tasarımcı🌟
oke o zaman arkadaşlar bunu duyduğumaa sefindim...tekrar hoşbuldum :) kuralları harfi harfine okudum we uymaya özen göstericem... güzel bi ortam bulduğumu düşünüyorum (son zamanlarda yaptığım en ii şey heralde :p ) ii forumlar ;)

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Korkulacak bir şey yok arkadaşım, sadece özenli türkçe , sade yazılar istiyoruz.

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoşgeldin oyun canavarı :D

ss_sena

🌟Usta Tasarımcı🌟
hoşgeldin oyun canavarı :D

hoşbuldum da buraya oyun oynamaya gelmedim sadece...
ama bişiler öğrenmek için önce moral düzeltmek gerek diye düşündüm grafxx o yüzden oyunlara katıldım sizinle de başka oluyo ama canım :D :D :D