Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

herşey için teşekkürler baba....

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tüm babalarımızın babalar günü kutlu olsun.Başımızdan hiç eksik olmamaları dileğiyle...:)

-Annemi ve beni hastaneye güvenli ve hemen hemen sağlam getirdiğin için teşekkürler.

-Doğduğumda heyecandan bayılmadığın için teşekkürler.

-"Doğduğun gün hayatımın en güzel günüydü" dediğin için teşekkürler.

-Küçükken beni kafa üstü düşürmediğin için teşekkürle

-İlk yılımda hemen hemen yapacak hiçbir şeyim yokken sırtüstü yattığımda, beni eğlendirmek için karyolamın üstüne sallanan oyuncaklar astığın için teşekkürler.

-Bebek arabamla dolaştırdığın için teşekkürler.

-Yetişkin dilini öğrenip çift dil konuşuncaya kadar benimle ilkel dilimi yani bebekçeyi konuştuğun için teşekkürler.

-Ben öğreninceye kadar sonsuz kere "Baba...Baba...Baba..."yi tekrarladığın için teşekkürler.

-Ne kadar şapşal görünürsem görüneyim beni sevdiğin için teşekkürler.

-Arkadaşların E.T.'ye benzediğimi söylediklerinde onlarla aynı fikri paylaşmadığın için teşekkürler.

-Beni beslemeyi hiç unutmadığın için teşekkürler.

-Kaşığımı ve tabağımı her yemek saatinde on iki kez yerlerden topladığın için teşekkürler.

-"Çu-Çu-Çu" trencilik oyunuyla beni eğlendirerek yemek yedirdiğin için teşekkürler.

-"Çu-Çu-Çu" da işe yaramayıp bütün yemekler etrafa saçıldığında yerleri temizlediğin için teşekkürler.

-Sevgili babacığım: Beni sevgiyle yarattığın için teşekkürler.

-Annemin karnındayken, aşermelerimi sabahın l'inde sokaklara fırlayıp ançuez ve turşulu sandviç bularak giderdiğin için teşekkürler.

-Tehlikeli şeyleri ulaşamıyacağım yerlerde sakladığın için teşekkürler.

-Kırmızı Başlıklı Kız'ı arka arkaya ondokuz gece okuduğun için teşekkürler.

-Boyumun uzamasını her çeyrek santimetrede bir duvara işaretlediğin için teşekkürler.

-"Bir varmış bir yokmuş..." masalları anlattığın için teşekkürler.

-Karşıdan karşıya geçerken iki tarafa bakmayı unuttuğum zaman çektiğin o sert nutuklar için teşekkürler.

-Yangın sırasında ellerinin ve dizinin üstünde sürünerek evden nasıl kaçılacağım ö ğrettiğin
için teşekkürler.

-Sağımı ve solumu bir türlü öğrenemediğimde sarmısak ve soğan meselesini öğrettiğin için teşekkürler.

-Umumi tuvaletlerde bana refakat ettiğin için teşekkürler.

-Takma adlarım için teşekkürler.

-Bir numarayla iki numaranın farkını açıkladığın için teşekkürler.

-Sabaha karşı ağlamalarıma tam 5,3 saniyede yetiştiğin için teşekkürler.
ilk adımlarımı attığımda basın konferansı düzenlediğin için teşekkürler.

-"Alfabe Şarkısı"nı defalarca dinlediğin için teşekkürler.

-Espirilerim ne kadar kötü olursa olsun onlara daima güldüğün için teşekkürler.

-Canavarları odamdan uzak tutmak için bütün gece boyunca elektrik harcama pahasına ışığımı açık tuttuğun için teşekkürler.

-Alışveriş merkezinde kaybolduğum zaman beni bulmak için düzenlediğin arama operasyonu için teşekkürler.

-Beni oyuncak bölümünde bulduğun için teşekkürler.

-Beni kaybettiğinden dolayı kendini suçlu hissettiğin ve anneme bunu söylemeyeyim diye bana oyuncak aldığın için teşekkürler.

-Beni alışveriş merkezinde bir kere daha kaybettiğin zaman yine bir arama operasyonu düzenlediğin için teşekkürler.

-Beni şeker bölümünde bulduğun için teşekkürler.

-Bakıcıma yüzündeki noktaları birleştirebilir miyim diye sormadan önce beni durdurduğun için teşekkürler.

-Walt Disney filmlerine götürdüğün için teşekkürler.

-Yabancıların verdiği şekerlemelere, daha sonra da uyuşturuculara doğrudan hayır demeyi öğrettiğin için teşekkürler.

-Beni sandalyenin üstünde düştü düşecek bir vaziyette, elim kurabiye kavanozunun içinde bulduğunda "işte kurabiye böyle ufalanır" diye açıkladığın için teşekkürler.

-Beni sirkteki palyaçoları görmeye götürdüğün için teşekkürler.

-Takipçi değil, lider olmam için cesaretlendirmene teşekkürler.

-Hiçbir zaman "Git dışarıda oyna" demediğin için teşekkürler.

-Sokakta yiyebileceğim yumruklara karşı koymayı ve karşılık vermeyi öğrettiğin için teşekkürler.

-Jetonlu telefonu kullanmayı öğrettiğin için teşekkürler.

-Zar zor kazandığım harçlığımı çizgi romanların arkalarında reklamları çıkan su maymunlarına, x-ışını gözlüklere ya da herhangi abuk subuk bir oyuncağa harcamamı engellediğin için teşekkürler.

-"Hey"in atları çağırmakta kullanıldığını hatırlattığın için teşekkürler.

-Donmuş buz kabına yapışmış dilimi kurtardığın için teşekkürler.

-Donmuş buz kabına yapışmış dilimi bir kere daha kurtardığın için teşekkürler.

-Bütün arkadaşlarına yaşıma göre olağanüstü yetenekli ve zeki bir çocuk olduğumu söylediğin
için teşekkürler.

-Annemle kavganıza kulak misafiri olduğumda inandırıcı özürler bulduğun için teşekkürler.

-Anneler gününde ve doğumgünlerinde beni alışverişe götürdüğün için teşekkürler.

-Hediye ettiğim kravatları beğenmiş gibi davrandığın ve ancak "çok özel günlerde" taktığın için teşekkürler.

-Yazın hafta sonlarını iki odalı bir ağaç evi yaparak geçirdiğin için teşekkürler.

-Beni voleybol maçına götürüp iki sosisli sandviç, bir paket fıstık, iki kutu patlamış mısır, üç dondurma ve bir kola aldığın için teşekkürler.

-Bana tam istediğim gibi süslü püslü bir bisiklet aldığın için teşekkürler.

-Büyükbabamın her zaman oturduğu koltuğunda para bulduğumda "bulan kapar kaybeden ağlar" dediğin için teşekkürler.

-Sıcak yaz günlerinde sürahiler dolusu soğuk limonata yaptığın için teşekkürler.

-Beni kamp yapmaya ve balığa götürdüğün için teşekkürler.

-Jo'nun Barbie'nin yatağında niçin yatamayacağmı açıkladığın için teşekkürler.

-Hangi madeni paraların 1 liraya eşit olduğunu öğrettiğin için teşkkürler.

-Kahve içerek büyümemi yavaşlatmama engel olduğun için teşekkürler.

-Okulun yakınında oturduğumuz için teşekkürler. Böylece, küçükken senin mecbur olduğun gibi, sınıfın sıcaklığını öğlene kadar donma derecesinin biraz üstüne çıkarabilmek için, 12 millik tepeyi 40 deniz mili şiddetinde esen rüzgârı yiyerek tırmanıp arta kalan enerjimle de okulun fırınına kömür küremek zorunda kalmadım.

-İstiklâl Marşı"nı ve "Dağ Başını Duman Almış"ı birlikte ezberlediğimiz için teşekkürler.

-Gözlüklerimi kaybettiğimde yenilerini aldığın için teşekkürler.

-Yenilerini de kaybettiğimde bir çift daha aldığın için teşekkürler.

-Zekâ testinin sonucunda süper zekâ olmadığımı öğrenip üzülünce beni aksine ikna ettiğin
için teşekkürler.

-Yazım kurallarını zorla öğrettiğin için teşekkürler.

-Veli toplantılarına katıldığın ve öğretmenlerimin hakkımda söylediği bütün iyi şeyleri bana aktardığın için teşekkürler.

-Bisikletimin arka yedek tekerleklerini çıkarttığın gün, selesinden tutarak bisikletimin yanında altı blok koştuğun için teşekkürler.

-Yaralı dizimi dezenfekte ettiğin ve yaramı öpüp acımı hafiflettiğin için teşekkürler.

-Tahterevallinin öbür ucundan aniden atlamadığın için teşekkürler.

-Şükran Günü hindisini kesip servis yapma görevini bana verdiğin için teşekkürler.

-Yam'ın ne olduğunu açıkladığın için teşekkürler.

-Kartopu savaşını başlatan ilk topu fırlattığın için teşekkürler.

-Yani baba her şey için teşekkürler...

alıntıdır...

Son düzenleme: