Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hp-dv 2050 notbook ?

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ NOTBOOK YENİYMİŞ DİKKATİMİ ÇEKTİ,İNCELEYİP FİKİRLERİNİZİ BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM,ÖZELLİKLE EKSİLERİ NELERDİR?
VEYA AYNI ÖZELLİKLERE YAKIN TAVSİYELERİNİZ VARMI ?
HP PAVILION DV6-2050ET VT938EA NOTEBOOK alıcam
İşlemci : Intel Core i7-720QM
İşlemci Hızı : 1,6 GHz, önbellek 6 MB
Bellek : 4 GB
Sabit Disk : 320 GB
Ağırlık : 2,88 kg
Bluetooth Portu : Var
Ekran Belleği : 1 GB (Max 2815 MB Paylaşımlı)
Ekran Boyutu : 15,6"
Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
Ethernet : Var
Garanti Süresi : 2 Yıl
Hoparlör : Var
Bellek Tipi : DDR3
Model : VT938EA
Modem : Yok
Ekran Özelliği : HP LED Brightview
Grafik Tipi : NVIDIA GeForce GT 230M
Optik Sürücüler : DVD-RW
Fırewıre Bağlantı : Var
Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion
Menşei : İthal
Touchpad Mouse : Var
Ses Kartı : Var
Tv-out Çıkışı : HDMI
Wireless : Var
Kart Okuyucu : Var
Dahili Kamera : Var
Usb Bağlantı Adedi : 4
Yazılım : Windows 7 Home Premium

Benzer konular

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Vallahi buradaki özellikler iyi duruyor.Ama açıklayıcı bir bilgi yok.O yüzden faraza yazacağım.Herşeyden önce laptop kullanıcısı olarak,eğer bu bilgisayarı almayı düşünüyorsan ve grafik işleri için kullanacaksan,masaüstü bir sisteme bak derim.
Dediğim gibi uzun yıllardır laptop kullanıyorum.Bilgisayar piyasasının durumu malum.Bugün aldığın çok kral bir makina 6 ay sonra perte çıkıyor.Yani kasılmalar donmalar,yavaşlama vs vs...
Eğer bilgisayarın bir dizüstü ise benim gibi aldıktan 6 ay sonra yeni bir sistem aramaya başlıyorsun.Ama bir hata yapmayıp,masaüstü bir sistem alsaydım,bugün biraz ram ilavesi artı bir grafik kartı değişikliğiyle,bilgisayarı güncelleyip,yine rahat rahat çalışacaktım.Yani kısaca zamanı gelince masaüstü sistemin her bir parçasını upgrade edip,çok ucuza bu işten sıyrılırsın.Ama laptop ve benzeri sistemlerde ram eklemekten başka yapabilecek hiçbir şeyin yok.Özellikle grafikçi isen , grafik kartın takılmaya başladığında yeni makine aramaya başlayacaksın.Ki şu anki bilgisayarımı aldığımda 512 mb hiç fena değildi ama şu an yetmiyor.
İkinci önemli konu monitör...Yeni bir bilgisayar almaya karar vermemin en önemli sebebi 22" lcd monitor.12-14" lik laptop monitorlerinden bıktım usandım.artı tek bir parça bağlayıp lcd monitörü bilgisayara ihtiya. olmadan lcd tv ye çevirebileceğim.
Kısaca sana tavsiyem dizüstü sistemlerden birini seç.Yok illa dizüstü dersen bu özellikler gayet makul ama uzun süredir yurtdışında yaşadığım için fiyat konularında hiçbir fikrim yok.Burada fiyatlar çok farklı...

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorum için tşk ederim arkadaşım,ben genelde şehir dışına çok çıkıyorum bu yüzden notbooku mu yenilemem gerekiyordu...hp nin yukarıda yazdığım bilgisayarı baya iyiydi ancak satıcısıda itiraf etti ; hp lerin bataryası 1 yıl dayanmıyormuş...benim 4 yıldır kullandığım toshıba notbook vardı, tekrar yeni bir toshıba daha aldım ve memnunum..