Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Huzur Bahçesi Banner

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Huzur Bahçesi adında bir site dini şeyler üzerine site

001yp9.jpg

Benzer konular

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
bence renkleri biraz daha canlı kullansan daha iyi olur gibi çok sönük kalmış banner'ın
göz alması gerekir diye düşünüyorum. elinize sağlık

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ederim yorumlanırız için dikkate alıcam : )

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Herşeyden önce "huzur" kelimesi bize kırmızı ve tonlarını çağrıştırmasını düşünmeniz biraz garip bir yaklaşım. ben sizin yerinizde olsam sıcak renklerden kaçınır daha rahatlatıcı renkleri tercih ederdim. Forumda yayınlamış olduğumuz sıcak ve soğuk renkler başlığına bir göz atmanızı öneririm. Hem bu işinizde hemde daha sonraki işlerinizde renkleri nasıl kullanacağınız hakkında daha iyi seçimler yapmanızı sağlayacak bir konudur.

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tabiki... Haklısınız bende öyle isterdim ama biraz da sitenin temasıyla alakalı daha temaya uydurdum diyim...

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Eğer dini değerler vurgulanan bir site ise ve banner da besmele olması gerekiyorsa, bence besmeleyi sağa almalısınız, çünkü Kuran-ı Kerim normal kitaplar gibi soldan okunmaz...

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eğer dini değerler vurgulanan bir site ise ve banner da besmele olması gerekiyorsa, bence besmeleyi sağa almalısınız, çünkü Kuran-ı Kerim normal kitaplar gibi soldan okunmaz...

Evet sağdan okunur biliyorum çok okudum : ) ama orada fark etmez besmelenin yeri...

muar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yeşil kullanırsan daha hoş olur...
bide çok basit olmuş sanki
birazdaha kapasiteni zorlamalısın bence