özel bir hastane için yapılan iç mekan çalışması...
thejakal 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 Eki 2007 Mesajlar 42 Tepkime puanı 2 31 Tem 2008 #1 özel bir hastane için yapılan iç mekan çalışması...
grafikerkartal 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 2,593 Tepkime puanı 80 12 Ağu 2008 #2 tebrik ederim gayet başarılı bir çalışma
erdesign ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ara 2007 Mesajlar 218 Tepkime puanı 1 12 Ağu 2008 #3 Etrafındaki çiçek çizimleri afişi bozmuş ya daha güzel çizimler yada hiç koyma emin ol daha güzel olacaktır...
Etrafındaki çiçek çizimleri afişi bozmuş ya daha güzel çizimler yada hiç koyma emin ol daha güzel olacaktır...
HAKKANEN4 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 18 Kas 2007 Mesajlar 179 Tepkime puanı 0 Web sitesi izmirdetabelareklam.com 12 Ağu 2008 #4 şunu söylüycem bu resim tanıdık geldi bendede var ama büyük ebat değil rica etsem ful kataloğu share yaparmısın ??
şunu söylüycem bu resim tanıdık geldi bendede var ama büyük ebat değil rica etsem ful kataloğu share yaparmısın ??
thejakal 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 Eki 2007 Mesajlar 42 Tepkime puanı 2 12 Ağu 2008 #5 erdesign' Alıntı: Etrafındaki çiçek çizimleri afişi bozmuş ya daha güzel çizimler yada hiç koyma emin ol daha güzel olacaktır... Genişletmek için tıkla ... resmin etradındaki desenler vardı başkada resim bulamayınca kullanmak zoruda kaldım acele bir işti ama müşteri çok beğendi ve basıldı. :rofl:
erdesign' Alıntı: Etrafındaki çiçek çizimleri afişi bozmuş ya daha güzel çizimler yada hiç koyma emin ol daha güzel olacaktır... Genişletmek için tıkla ... resmin etradındaki desenler vardı başkada resim bulamayınca kullanmak zoruda kaldım acele bir işti ama müşteri çok beğendi ve basıldı. :rofl:
thejakal 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 Eki 2007 Mesajlar 42 Tepkime puanı 2 12 Ağu 2008 #6 HAKKANEN4' Alıntı: şunu söylüycem bu resim tanıdık geldi bendede var ama büyük ebat değil rica etsem ful kataloğu share yaparmısın ?? Genişletmek için tıkla ... RapidShare: Easy Filehosting bendekide o kadar büyük değil (11x10) ama umarım işini görür ben dijital aldığım için problem çıkmadı
HAKKANEN4' Alıntı: şunu söylüycem bu resim tanıdık geldi bendede var ama büyük ebat değil rica etsem ful kataloğu share yaparmısın ?? Genişletmek için tıkla ... RapidShare: Easy Filehosting bendekide o kadar büyük değil (11x10) ama umarım işini görür ben dijital aldığım için problem çıkmadı