Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İç Mekan Salon Çalışması

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kullanılan Programlar

3d Max 2012 / Vray / Lightroom

Toplam Çalışma ve Render Süre

2 Gün

Çalışma proje bazlı bir çalışma değildir. Tamamen boş zamanımı değerlendirmek amaçlı yapılmış bir çalışmadır ve hiç bir yerden referans alınmamıştır. Çalışma bir kaç hazır modelden oluşmaktadır.

Referans Almak İsteyen Arkadaşlar Ekteki Linkten Ulaşabilirler Çalışmaya ;

https://rapidshare.com/files/2288698260/Yeni_Klasör.rar

TŞK...

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bugun Aldığım Bir Renderi Daha Sizinle Paylaşmak İstedim :)

babasor

🌱Yeni Üye🌱
vray sun hakında bilgi verirmisin? birde burda herşeyi sen modellediysen kendi sesinden anlatarak bir video hazırlarmısın? render dışında modelleme yeteneğini görmek isterim açıkcası!!!

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla cok güzel ısıklandırma vb. eline sağlık kardesim

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
vray sun hakında bilgi verirmisin? birde burda herşeyi sen modellediysen kendi sesinden anlatarak bir video hazırlarmısın? render dışında modelleme yeteneğini görmek isterim açıkcası!!!

Çalışma V-Ray Sun ile yapılmadı , HDRI V-RayLight ile yapıldı, dostum herşeyi ben modellediğimi yazmadım çalışma birkaç hazır modelden oluşmaktadir diye belirtiğimi hatırlıyorum ben , kendimi öğretici bir öğretmen olarak görmüyorum, buna istinaden senin içinde video hazırlama mecburiyetimide görmüş olmuyorum , bu konu hakkında sana yardımcı olamıyorum...

TŞK...

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
çalışma çok güzel olmuş yanlız yerdeki taşlar fazla büyük duruyor sanki çok gerçekçi duruyor tebrikler

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma çok güzel olmuş yanlız yerdeki taşlar fazla büyük duruyor sanki çok gerçekçi duruyor tebrikler

Teşekkürler kardeş , Cameranın Açisindan kaynaklanıyo, ilk fotodaki taşın büyüklüğü ;)