Ellerinize sağlık... Yoşacım eğer açıklamadaki metin girişli çıkışlı olmasa daha güzel dururmuş... Kadın çizimine yatay bir döndürme yapsaydın... kadın parfüm sıkıldıkça belirginleşiyor, çünkü değişiyor gibi bir izlenim olurdu... Onun dışında herşey güzel, eğer basılacak olsaydı taşma payı yok yoşa, gitti senin yazıların bir kısmı! Ellerinize sağlık ama çok beğendim çok! hatta benim de aklıma AIDS geldi... Siyah kurdelevari birşey var ya önde... kadın da siliniyor gibi algılanabilir... oldukça çok yönlü
Kurdalevari şey aslında çalışmanın ilk halindeki "8" rakamı
benim parfümümün adıda bu yüzden
"se xkiz" Uyarılarını dikkate alacam efojam...
İlgi gösterip incelediğin için
Cengiz ve kendi adıma teşekkür ederim...
Tasarımı tipografi olarak çok beğendim. Parfüm şişesinden çıkan harfler cümbüşü güzel olmuş. Yalnız temaya bakarken reklam afişi gözüyle baktığımda parfüm cilde ve insan hayatına çok zararlı bir materyal olduğu kanısına vardım.Kısaca Anti Parfüme reklam afişi gibi olmuş
buda bir reklam tarzı olabilir elbette ama niyetle çıkan sonuç tutmalı değil mi ?
Buarada Calvin Klein No: Sekiz parfüme sahiplerini tebrik ederim güzel bir çalışma yapmıssınız =)
Sende uyandırdığı hissi dikkate almamıştık...Cengiz ile birlikte iki afişide birçok açıdan değerlendirdik...Ancak biz çalışmala tipografi açısından daha çok odaklandık sanırım...Buda farklı algı biçimlerine kapı açtı
"Calvin Klein No: Sekiz parfüme" Kendi afişimde textin olduğu bölgeye parfüm kimyasıyla ilgili bir metin düşünmüştüm...Gece saat ilerlemişti ve ikimizde yorulmuştuk Cengiz ile. Sonra bu olsun hadi dedim...Calvin Klein ordan geliyor
Ama
"Se xiz" ismi bana ait ve çalışmanın ilk halindeki
" 8 "rakamından geliyor...
İlgin ve beğenin için
Cengiz ve kendi adıma teşekkürler Selim...
İyi bir ikili olmuşsunuz siz gerçekten zaten cengizin çalışmalarını beğeniyordum birde yoŞa eklenince çalışmaya sonuç: SÜPER :smile: ellerinize sağlık arkadaşlar
Cengiz olmasa başaramazdık emin olun
Malzeme halindeki(ki oda
Cengiz'in çalışmasıdır) ilk çalışmayla bana gelip buna ne yapalım (fikrimi önemseyip sorması) demeseydi ben hiçbirşey yapamazdım...
Malzeme zaten çok iyiydi...O malzemeye birazcıkta olsa birşeyler yapabildiysem ne mutlu bana...
İkimiz adınada Teşekkür ediyorum Fatoş KESKİN