Evet ilk tasarımım olumlu olumsuz her eleştiriyi duymak isterim
T TheBreezeberb 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 11 Tem 2011 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 11 Tem 2011 #1 Evet ilk tasarımım olumlu olumsuz her eleştiriyi duymak isterim
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 11 Tem 2011 #2 Bu bir deneme çalışması mı yoksa kariyer merkezi reklamlarını siz mi yapıyorsunuz? Yazı karakterlerin değiştirin bence biraz daha kalın yazı karakteri kullanabilirsiniz, bir de sağ tarafa çok yakın olmuş yazılar, elinize sağlık.
Bu bir deneme çalışması mı yoksa kariyer merkezi reklamlarını siz mi yapıyorsunuz? Yazı karakterlerin değiştirin bence biraz daha kalın yazı karakteri kullanabilirsiniz, bir de sağ tarafa çok yakın olmuş yazılar, elinize sağlık.
T TheBreezeberb 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 11 Tem 2011 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 11 Tem 2011 #3 kariyer merkezinde staj yapıyorum şuanda ona yönelik afiş tasarımı yapıyorum işte yorumunuz için teşekkür ederim
kariyer merkezinde staj yapıyorum şuanda ona yönelik afiş tasarımı yapıyorum işte yorumunuz için teşekkür ederim