Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle emeğine sağlık 'kesinlikle' kelimesinde bir hata var ona bakarsın düzeltirsin yazı fontlarınıda bence değişmelisin ,üstteki isimlerde düzensiz yerleştirilmiş sanki gelişi güzel gibi benim gördüğüm şimdilik bu kadar başarılar dilerim
başyapıttan önce 2 kere 'bir' yazmışsın. afiş güzel ama arkaplan fotosuna kırmızı yazı rengi pek uymamış gibi. tabi renk tercihleri kişiden kişiye değişir. son olarak, 5 şövalyenin 5'inde de şövalye tipi yok şaka bir yana eline sağlık.
arkadaşım tebrik ediyorum. ilk afişimde bende çok güzel sözler duymak istedim. hakediyorsunda tebrikler. kompozisyon oluşturma fikrin güzel. Tavsiyelirim fontlarda değişiklik yapma konusuna katılıyorum. Ayrıca orda ya bir brush izi kalmış yada sildiğin birşey veyahut blutlardan bir kalıntı onları düzeltebilirsin. bu arada arka fonunda dpi ı yüksek bir foto kullansan daha rahat farkedebilirdin bu hataları. 300 dpi en rahatı.
Güzel Olmuş Emeğine Sağlık yanlız bir sorun var benim gözümle o adamların maskesini düzeltmeni tavsiye ederim veya daha sert fotoğraflar koymanı. afişteki isim ve background taki kale ile o adamlar pek uymamış. Yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir kaç fotoğraf dekupeledim senin için birde bunlara bak belki işine yarar :iloveyou: :artipuan:
tebrik ederim güzel bir çalışma olmuş bence yüzleri yukarı taşı isimlerini farklı bir yazı fontuyla biraz daha küçük ve merak uyandıracak şekilde altlarına yaz. Baş yapıt yazan yerde daha farklı bir vurgu kullanabilirsin Yazıların efektleri olsa daha iyi olur gibi en alfttaki kalenin arka tarafından bir aydınlık verebilir kılıç resmi gibi...konabilir.
tüm yorumlarınıza canı gönülden teşekkür ederim bu siteye ilk girdiğimde bana pek yararı olmayacağını kimsenin ilgilenmeyeceğini düşünüyordum fakat hepiniz bana çok yardımcı oldunuz grafikerler.net'e de ayrıca teşekkür ediyorum.
Güzel Olmuş Emeğine Sağlık yanlız bir sorun var benim gözümle o adamların maskesini düzeltmeni tavsiye ederim veya daha sert fotoğraflar koymanı. afişteki isim ve background taki kale ile o adamlar pek uymamış. Yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir kaç fotoğraf dekupeledim senin için birde bunlara bak belki işine yarar :iloveyou: :artipuan: