Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk logo tasarımı

gravatli

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar,

İlk logo tasarımını yorumlamanızı rica ederim.

Şirket terazi satan bit şirkettir.

Herkese teşekkürler...

Benzer konular

gravatli

🌱Yeni Üye🌱

Son düzenleme:

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logo sadece web sayfası içinmi tasarlandı yoksa kartvizit irsaliye fatura gibi evraklardada kullanılacakmı, eğer kullanılacaksa efektleriniz başınızı ağrıtabilir.

Eğer müşteri isteği değilse logoda illa terazi kullanmak zorunda değilsiniz (arçeliğin logosundan beyaz eşya sattığı yada apple n elmasından bilgisayar sattığı anlaşılmıyor).

elinize sağlık ama biraz daha uğraşılması gerek, kolay gelsin.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğinize sağlık ama 'etes' gibi okunmuyor 'e-I-es' gibi algılanıyor logo da gölgeler sıkıntı yaratabilir nette birkaç örnek mevcut onları da biraz incelerseniz daha iyi sonuç çıkacağına eminim

sonercik72

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlarının yorumlarının üzerine artı ben de şöyle bir şey söylemek ve sormak istiyorum. terazinin elektrikle alakası ne? elektrik direği olsa belki daha iyi olurdu illa bir ojje kullanıcaksan eğer. şahsen benim fikrim bu. :)

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk logo olduğu için normal karşılanacak hatalar olabilir. Ama bol bol logo örnekleri inceliyerek bakış açını bi kalıba oturtabilirsin. Sanuç olarak o firma benim olsa o logoyu kullanmam :) Eline sağlık. Başarılar.

gravatli

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlarının yorumlarının üzerine artı ben de şöyle bir şey söylemek ve sormak istiyorum. terazinin elektrikle alakası ne? elektrik direği olsa belki daha iyi olurdu illa bir ojje kullanıcaksan eğer. şahsen benim fikrim bu.

GÜZEL KARDEŞİM,

TERAZİ SENİN BİLDİĞİN GİBİ MANUEL DEĞİL ARTIK. HEMEN HEMEN HEPSİ ELEKTRONİK. BU BAKIMDAN ŞİRKET SAHİBİ "ELEKTRONİK" KELİMESİNİ KULLANMIŞ ANLAŞILAN. ELEKTRİK DEĞİL ZATEN, "ELEKTRONİK"...

YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
yansımadaki "T" yi oturtamadığın için ondan sonraki "E" ve "S" harfleri üsttekilerden dışarı kaymış.

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yansımadaki "T" yi oturtamadığın için ondan sonraki "E" ve "S" harfleri üsttekilerden dışarı kaymış.

evet. ilk dikkat çeken ayrıntı o olmuş.
moralini hiç bozmadan yeni bir logo yapmak lazım.
terazi hukuk bürolarının tabelalarında da kullanılıyor, bilginize.

bazı harfler açık yeşil dijital harflerle oluşturulsa acaba elektronik terazi imajı verir mi diye düşünüyorum ama... bilmiyorum... bir de logonun altında küçük puntoyla "elektronik terazi sistemleri" yazsa...

emeğinize sağlık.

gravatli

🌱Yeni Üye🌱
Çok teşekkürler yorumların için. Dijital harfler benim de aklıma gelmişti. Onu bir deneyeyim.