Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlkem Reklam Çalışması . .

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
ilkemow4.jpg

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Alt gri kısımı ilanla bütünleştiremedim ben açıkcası. Sanırım orda ne anlatmak istediğinizi anlayamadım. Birde elma resmini şöyle canlı kıpkırmızı gerçek bir elma ile değiştirseniz yenilenme ifadeniz daha güçlenebilir. Çünkü kullandığınız elma biraz soluk kalmış sanki. Birazda yazı fontlarıyla oynarsanız. Daha güzel bir şey çıkabilir ortaya. Umarım beğenmediğim için çok kızmassınız bana. Kolay Gelsin

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
ne demek
eleştirdiğiniz ve farklı yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Logo size mi ait acaba?

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
hayır
diğer grafiker arkadaşa ait.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Öncelikle elinize sağlık. Çalışmaya gelecek olursak, görseller konu ile bütünleşmemiş bence. Ne amaçla konuldu bilmiyorum ama bir bütünlük göremedim. Elma ile bir betimleme söz konusuysa daha canlı bir görsel çok olabilirdi. Elma cansız sanki. ''İmajınızı yeniliyoruz'' yazısı da elmanın üzerinde olmamış bence. Şöyle bir fikir ile daha canlılık katılabilir oraya belki. Yazının elma üzerinde kalan bölümlerine drop shadaw verilip daha sonra Fill ayarı ile kısılıp altta görselle bütünleşmesi biraz canlı kılar kanaatindeyim. Saygılar

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmanın alt kısmı biraz sayfanın geri kalanıyla kopuk bir görüntü oluşturmuş gibi.Birbirinden bağımsız gibi duruyorlar."İmajınızı yeniliyoruz" sloganını daha anlamlı hale getirmek "yenilenmek" olgusu üzerine bir görsel ekleyebilirsiniz.Mesela elma görseli kullandığınız için söylüyorum:Biraz çürük bir elma birde çalışmanızda kullandığınız gibi taze bir elma...İkisini kıyaslar gibi bir görüntü deneyebilirsiniz.
Tabi üzerine biraz daha düşünmek,kafa yormak lazım.
Kolay gelsin.

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler eleştirileriniz için...