Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustrasyon / Red Sonja / Creedwar deneme

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Uzun zamandır malum vakit olayına çözüm bulamayınca fazla çizemiyorum. Hali hazırda çizilmiş bir çizgi üzerinden gidip, Illustrator'da vektörel halini çizdikten sonra renklendirmek için Photoshop yardımı aldım. Amatör bir çalışma olarak değerlendirilebilir. Dijital renklendirme olarak ilk çalışmam. Haliyle hatalar, atladığım yerler ve renklendirme eksikliği söz konusu olabilir. Değerlendirmelerinizi bekliyorum.

Adobe Illustrator: 1 Saat vektörel çizim
Adobe Photoshop: 1 Saat renklendirmeye çalışmak :)

137tz.jpg

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık..
Bende bir dönem sarmıştım benzer çalışmalara ama zamanlama hatasından kaybettim.
Geniş bir zamanda tekrar denemek istiyorum.

Devam etmelisin..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık..
Bende bir dönem sarmıştım benzer çalışmalara ama zamanlama hatasından kaybettim.
Geniş bir zamanda tekrar denemek istiyorum.

Devam etmelisin..

:) Boş vakit değerlendirmesi:) Geniş zamanı yaratman dileklerimle o zaman..Teşekkürler ilgine.

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu da güzel ama daha fazla zaman olsa çok daha güzel şeyler çıkartabilirdin tabi :)

emeğine sağlık,boş oturmaktan iyidir değil mi ehehe :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu da güzel ama daha fazla zaman olsa çok daha güzel şeyler çıkartabilirdin tabi :)

emeğine sağlık,boş oturmaktan iyidir değil mi ehehe :)

:) Keşke boş oturabilsem:) Aşağıda görev çubuğunda açık bir dünya, msn, program, internet sitesi, dosya ve ne olduğunu bilmediklerim açık.

Akşamları oyun oynamaktansa en azından çizime biraz daha ilgi göstermek için gaza gelme çabası bu:)

Teşekkürler ilgine:)

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) Keşke boş oturabilsem:) Aşağıda görev çubuğunda açık bir dünya, msn, program, internet sitesi, dosya ve ne olduğunu bilmediklerim açık.

Akşamları oyun oynamaktansa en azından çizime biraz daha ilgi göstermek için gaza gelme çabası bu:)

Teşekkürler ilgine:)

Evet çizim önemlidir ve fazla arayı soğutma derim çünkü arayı açtıkça çizgilerin bozulur ve senin çizimin de gayet iyi bence

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim kasti

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler beğenilerinize namastee, Anathema.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Tek gözüme batan çizmelerde ki fluluk oldu.Onun dışında ekranda gaza gelmeniz için yeterli şeyler görüyorum :) Elinize sağlık.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tek gözüme batan çizmelerde ki fluluk oldu.Onun dışında ekranda gaza gelmeniz için yeterli şeyler görüyorum :) Elinize sağlık.

Teşekkürler nilgün. O fluluk aslında yüksek çözünürlükte yok. Ama demekki dpi düşülmesinde dikkat edilmesi gereken bir durummuş sağolasın ilgine:)