Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustrasyonun sonu

Benzer konular

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
bn biraz önce bu çalışmalara bakıyordum:):)gerçekten ayırt etmek çok zor ,edilemez yani.en ince detayına kadar çizilmiş derinlemesine bakayım derken bile yoruldum :)

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bunlar illüstratör mü ??? İnanamıyorum harikalar gerçekten eli öpülecek insanlar :alkis: :alkis: :alkis:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ikinci linki inceledim

pek ağız açık kalmadım:S

tamam illustrasyon çalışmalar çok güzel

fakat illustrator içersinde yazı tipi baktım açıkçası daha farklı bir şey bekledim bu kişiden. yazı üzerine sadece texture, bir kaç filter ve efekt kullanıyor:S belki de fazla uğraşmadı..

paylaşim için teşekkür ederim. kendim için enteresan bazi şeyler ibuldum

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Motorsikleti çok beğendim...Paylaşım için teşekkürler...

chadra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illustrasyon olduğuna inanasım gelimyor
Dehşet güzel bunlar...
Şuraya bak yaa nerden nereyee... :)

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ikinci linki inceledim

pek ağız açık kalmadım:S

tamam illustrasyon çalışmalar çok güzel

fakat illustrator içersinde yazı tipi baktım açıkçası daha farklı bir şey bekledim bu kişiden. yazı üzerine sadece texture, bir kaç filter ve efekt kullanıyor:S belki de fazla uğraşmadı..

paylaşim için teşekkür ederim. kendim için enteresan bazi şeyler ibuldum

ne desem bilemiyom ki :d herkesin bir kusuru var işte 4x3 lük de olsa daha iyisi çıkana kadar iyi iyidir :D

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar bizim kursta grafik hocamız bu adam'ın yaptığı o bardağın tutorial'ını göstermişti. O ana kadar o bardağı nasıl yaptığını gerçekten merak ediyorduk, ama tutorial'ı görünce gülme krizine girdik, Bardak Illustrator'de pixel'i vektör'e dönüştüren ''Live Trace'' Kullanılarak yapılmış :D, tabi bardağın içindeki objeler ve çeşitli süslemelerle başarılı şekilde bu ''Live Trace'' işleminin üzeri örtülmüş :).. Ama yine de saygı duymak lazım, Adam Adobe Illustrator programının kitabını yazanlardan biri, Elbette her çalışması için aynı uygulamayı yaptığı söylenemez, çünkü yaptığı diğer çalışmaların çizgisel preview (önizleme)'lerini de oraya koymuş ve gerçekten takdire şayan tasarımlar...

machan

🌱Yeni Üye🌱
insan bunları görünce gerçekten ezik görüyor kendini:)

Designerrr

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunlar öyle freehand photsohop da çizilmiş olmaları zor max de falan çizilmişe benziyor.

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hayır arkadaşım gerçekten bilirsen max kadar iyi işler çıkarabiliyorsun illustration ve photoshopta da

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Illustrasyon' da son nokta demek bana kalırsa yanlış aslında..Çünkü çok daha inanılmaz çizimler de var.Ama benim favorim her zamanki gibi, ****l aksamlıar üzerine olan çizimler..Teşekkürler paylaşıma.

grafikeriso

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
adamlar yapıyor yahu. güzel paylaşım teşekkür ederiz