Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrator programı hangi uzantı ile dosya açar?

Ruya_Es

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar yeni yeni illustratör öğreniyorum, sizlere sorum acaba illustratör programı hangi uzantılı desenleri açar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı düzelt butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

forum içersinde bu konu ilgili yetirinca bilgi var...

open dediğiniz zaman .Ai - . EPS

Place dediğiniz zaman PDF, PSD, TİFF, JPG gibi uzantılı resim açar

Ruya_Es

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok pardon desen diye aradım resim diye değil kusurumua bakmayın çok affedersiniz sizin önemli zamanınızı aldım

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
çok pardon desen diye aradım resim diye değil kusurumua bakmayın çok affedersiniz sizin önemli zamanınızı aldım

tamam doğru zaten eğer vektorel desen arıyorsunuz ve illustrator programda açmak istiyorsunuz ya .Ai ya EPS uzantı dosyalar arayacaksınız....

benim sizi arama yapınız önerim yeni başlayanlar için forumda çok fazla bilgiler var, tek yapacağınız konular incelermek yazdığı cevaplar okumak...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Bunu öğrenmek için .Ai açıp, yeni bir döküman açıp, File > Open ve File >Place başlıklarını incelerseniz kolaylıkla görebilirsiniz.

Ruya_Es

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok teşekkürler sağolun