Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrator programı kullanmayi nasıl öğrenebilirim ?

samy.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Ben Illustrator'ü Yeni kullanmaya başladım corelden buna geçince çok zorlanıyormuş insan lütfen bana biraz yardımcı olur musunuz ???? Benimle daha çok ilgilenmek ve daha iyi yardımcı olmak isteyen arkadaşlara numaramı ve msn adresimide veririm hiç problem değil yani ama lütfen yardımcı olun yoksa iş yerimde çok büyük sorunlar yaşayacağım... Şimdiden Teşekkürler..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Mehmet28

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yetkili eğitim klavuzunu bul ve kullan

samy.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet Biliyorum ama hiç bişi anlamadım çok karışık ben zaten programı para veripte aldım içinde vardı... Ama anlamadım ne yapabilirim bi yardımcı olun ltfn

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet Biliyorum ama hiç bişi anlamadım çok karışık ben zaten programı para veripte aldım içinde vardı... Ama anlamadım ne yapabilirim bi yardımcı olun ltfn

ilk önce forum içersinde Adobe İllustrator Araç Paleti dersi var... o dersi uygulayin... artı forum içersinde o program ilgili e-kitap var... onu indirin....

eğer Photoshop kullanıyorsanı Ai az da olsa aynı şey....

ayrıca msn üzerine özel ders istek forum kurallara aykrı... sorunlarınız varsa forum içersinde sorabilirsınız...

forumda çok dersler var.. uygulamalı yaptığınız zaman az da olsa alışacaksınız....

ces265

🌱Yeni Üye🌱
illustration stili

arkadaslar ben bu tip illustrationlar yapmak istiyorum. programi kullanmasini da hic bilmiyorum... illustratoru bu tipte cizimler yapmak icin ogrenmek istiyorum. nerden ve nasil ogrenebilirim... veya sadece bu siteden yardim alarak yapabilir miyim?
Simdiden tesekkurler...

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunu kağıda kalem ile çizebiliyorsan illustrator ve photoshop öğrenerek yapabilirsin öğrenmek için bu site yeterli olabilir istersen.ancak bunu üç aşamalı bişey varsayarsak ilk iki aşaması kağıt kalem ile olanı malesef

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
Illustrator kullanımı bence corelden daha iyi corelin ara yüzü çorba gibi

errooyy

🌱Yeni Üye🌱
istersen msn adresımı verebılırım yapamadıgın seylerde yardımcı olabılırım