Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
düşünce güzel ama renkler birbirini boğmuş...daha sade çalışsan daha hoş olmazmı, bence olur...bende çalışıcam şimdi...ilham geldi birden...eline sağlık kolay gelsin...
çalışman 11 ayın sultanı Ramazan öncesi anlamlı olmuş ,çalışman piyasada gördüklerimizden hiç aşağı kalır yanı yok hatta resim ve fontların yerleşimi gayet güzel olmuş.
Çalışma Çok karmaşık geldi bana..Ayrıca, İmsakiyelerin ve Dini Motiflerin Reklam aracı olarak kullanılması pek onayladığım bir durum değildir. İyi Çalışmalar.
Çalışma Çok karmaşık geldi bana..Ayrıca, İmsakiyelerin ve Dini Motiflerin Reklam aracı olarak kullanılması pek onayladığım bir durum değildir. İyi Çalışmalar.
reklamdan kasıt nedir arkadaşım...dini kimsenin reklam olarak kullanacağı bir platform değil burası...yapılan her çalışmada emek vardır bunun dini yada dinsizliği olmaz...içinde bulunduğumuz 3 aylarda bence çok ideal bi çalışma...beğenmesemde çalışmayı hiç bu gözle bakmamıştım...sende bakma bence...ramazanda çok büyük firmalar bile adlarına imsakiye bastırır...reklam orda devreye girebilir ama burda değil...saygılar...