Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İndesign Gradient Sorunu!!

bika

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili arkadaşlar İndesignde yapmış olduğumuz gradientler cmyk ya çevrilebilirmi?

Benzer konular

Insanity

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili arkadaşlar İndesignde yapmış olduğumuz gradientler cmyk ya çevrilebilirmi?

Swatches (renkler) bölümünde oluşturduğunuz renkler CMYK ise yapacağınız Gradientler de CMYK olur. ayrı bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

bika

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cevabınız için teşekkür ederim ama şöyle bir sorunum var. evet gradientlerdeki renkler cmyk bende kontrol ettim yalnız iş illustratörden tiff yapmaya gelince pdf den o gradientleri ytanımıyor. Tiff dosyayı photoshopta yapayım dedim.Bu sefer indesignde almış olduğum pdf deki yazılar % 80 civarında transparan oluyor..İşin ilginç tarafı ise 30 sayıdan fazladır aylık dergi tasarlıyorum bu dediğim gradientleri alasını kullandım. Pdf olarak atıyorum matbaaya ve daha bu güne kadar bir sorun çıkmadı. Ama bu sefer başka bir matbaa benim güzelim Etiket pdf lerimle iş yapamıyorlar...

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
PDF yaparken secmiş olduğunuz Preset sonra
Outpunt > Color bölümünden gerekli düzenlemeleri yaparak cmyk cevirebilirsiniz pdf inizi

bika

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili Vejdi kardeşim..Önerin için teşekkür ederim..Kontrol ettim ama hepsi olması gerektiği gibi.