Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

indesign rogramı ile küçük bir kitap yaptırılacaktır

soffii

🌱Yeni Üye🌱
okul ödevimdir
226 tane önemli şahsın hayatı
şahıs bilgileri falan herşeyi mevcuttur sadece wordden alınıp indesign programına kitap çıktısı olacak şeklinde tasarlanacaktır.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nasıl iletişim kuracağız... bir mail adresi verirsen önceki çalışmalardan örnekler gönderebilirim...

mutlucihan

🌱Yeni Üye🌱
okul ödevimdir
226 tane önemli şahsın hayatı
şahıs bilgileri falan herşeyi mevcuttur sadece wordden alınıp indesign programına kitap çıktısı olacak şeklinde tasarlanacaktır.

beraber çalışalım.
cihan.mutlu@gmail.com adresine içerik hakkında ayrıntılı bilgi ulaştırabilirsen güzel olur.

sertanvural

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

merhabalar

ilgilenirseniz tanismak gorusmek isterim...
dergi yayinciligi kitap yayinciligi konusunda deneyimli oldugumu soyleyebilirim...

tesekkurler

Sertan Vural
0532 433 21 65

sertanvural@gmail.com

siyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilanınızla ilgileniyorum 537 288 96 88

asvelix

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.graphicsajans.com
Merhaba, ilanınız ile ilgileniyorum. Kurumsal bir şirkette dergi, kitap tasarım basım işleri ile uğraşmaktayım. Bu işte yeterli bilgi ve birikime sahibim. detaylı bilgi için lütfen osmanbayraktar39@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

ufukmustafa

🌱Yeni Üye🌱
merhaba dergi gazete broşür kartvizit.. gibi işleri temiz ve hılı bir şekilde yaparım...
3 yıllık türkiyenin en büyük gazetesinde deneyimim var hala çlşmaktayım işiniz kısa sürede temiz bi şekilde hallolur.
mail adresim:
ufukmustafa@windowslive.com