Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnsert Çalismam Kapris Ucuzluk Dünyası

winston06

🌱Yeni Üye🌱
Basıldı teslim edildi ama ben eksiklerimi gidermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
resmi yüklememişsin

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çok temiz bir çalışma olmuş bembeyaz :p

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ayrıca çalışmanızın isminin "Insert Çalışmam" olduğunu sanmıyorum... Çalışmanızın formatı insert peki ya ismi?

Lütfen konu açarken çalışma isimlerinizi yazın ki forum kurallarını da çiğnememiş olun.

İlgili forum kuralı:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla ilk gözüme çarpan resimlerin üstündeki sarı-turuncu tonundaki yazı oldu. Kesinlikle siyah renkle gölgelendirmeliydin çünkü okunmakta zorluk çekiliyor şu haliyle. Ayrıca süpriz değil, sürpriz olması gerekirdi. Şimdi bu broşürü okuyan herkes özellikle çocuklar süpriz yazıldığını zannedecekler. Çünkü bizim millette kontrol etme isteği yok maalesef. Sizden ricam çok okuyun. Sadece bişeyler tasarlamakla bitmiyor bizim işimiz. Türk dilini de iyi bilmek ve kullanmak gerekiyor. Emin olmadığınız kelimelerde tdk.gov.tr ye girin ve teyit edin yazacağınız kelimeyi.

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım basılmış işe ne kadar yorum yapılırki, eline sağlık öncelikle ama birçok yanlış font uyumsuzluğundan renge birçok şey var bi dahakini basmadan yüklersen yardımcı oluruz, saygılar.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoğraf üzerindeki yazıları okuyamıyoruz...
Ve biliyorsunuzki insert halkın eline aldığında fiyatları rahatlıkla görmesi gereken sadece fiyatları belirten bir tasarım nesnesidir... Bu nedenle sadece ve sadece açıklayıcı + anlaşılabilir olmalıdır...

İyi çalışmalar...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmada sayfa düzeni yok,kullandığınız beyaz zeminler çok sırıtıyor,daha estetik olabilirdi.Ama ne diyelim madem müşteriniz beğenmiş fazla söze hacet yok.Ancak unutmayın ki her müşteri bu tarz bir çalışmayı beğenmez.

winston06

🌱Yeni Üye🌱
İnsert Çalismam

img16.imageshack.us/img16/706/kapr304s12p.jpg
kapr304s122d.jpg

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Konuyu daha kaç kere açacaksın merakla izliyorum...

winston06

🌱Yeni Üye🌱
anca becerebildim idare et bu siteye epeydir girmiyodum şuan görebiliyosun dimi ekledigimi

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayır maalesef... Resim yüklemek hakkındaki bölüme göz atarsanız sorun yaşamazsınız...

pikolata

🌱Yeni Üye🌱
insertlerin tüketicilerin satın alma davranışlarına etkisini ölçmeye yönelik bir araştırma yapıyorum.insertlerle ilgili bazı bilgilere ulaşmam gerek.
mesela insertte kaç ürün olacak? hangi ürünün kaçıncı sayfada yer alacak?arka fonun rengi ne olacak?... vb. basım özelliklerini konusundaki kararları kim veriyor?

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Beyaz zemin de ürünler havada uçuyor.Gölge olsaymış daha iyi görünürdü.Ayrıca ön kapaktaki resim o kadar karışıkki sanki pazar görüntüsü var.O mor , kırmızı ve sarı okadar karışık ve basit duruyorki..Ben hiç beğenmedim daha zevkli bir çalışma olabilirdi.