Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

istanbull yaz konserleri afisi :)

cebo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.weiser-design.de
selam arkadaslar , istanbull yaz konserleri afisi hazirladim... yorumlarinizi bekliyorum :tongueout:
image-hosting-view-18.php
3281160e8eca19f46c61ea89d0ac33752df847d.jpg

Benzer konular

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
Araştırma yapmanda fayda var, afişine bakarken gözlerim yoruldu. İsimler birbirine girmiş durumda gibi. Sponsorlardaki sadeliği isimlerde bulamadım. Yinede ellerine sağlık.

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Araştırma yapmanda fayda var, afişine bakarken gözlerim yoruldu. İsimler birbirine girmiş durumda gibi. Sponsorlardaki sadeliği isimlerde bulamadım. Yinede ellerine sağlık.

tugiye katılıyorum.ek olarakta renk seçimi kötü, fontlar çalışmayla bütünlük sağlamamış ve kelebekle konser arasında bi bağlantı kuramadım.tekrar çalışmanda fayda var diye düşünüyorum.sonuç itibariyle emek verilmiş ellerine sağlık...

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
diğer arkadaşların söylediklerine katılıyorum üzerinde biraz daha çalışmalısın kolay gelsin emeğine sağlık...

Layer_17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazılar birbirine çok yaklaşmış birbirine girmiş bide o kalabalık zaten siyah beyaz var üstünede beyaz yazınca tam karışmış,yazıdaki kırmızıda olmasa daha iyi bence,kolay gelsin.

walkers

🌱Yeni Üye🌱
bence güzel olmuş. Ama başlıktaki o vurgu ve tipoyu aşağıda göstrememişsin. Ayrıca karmaşa konusunda arkadaşlara katılıyorum