Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birisi 5 duyu organindan birini kaybedince, digerleri super olurmus, boyle resim yapanlarda sanirim bir takim ozelliklerinden yoksun olunca, boyle saheserler yapabiliyorlar die dusunuyorum.. garip ama gercek..
bu adamlar normal değil. bu adamlar bilim kurgu filmlerinin konseptlerini hazırlayan adamlar. bunlar illustrasyon değilde ne peki fotoğrafmı yoksa inmemi indiler. biri bunları çizdi demi)
bune ya süper bişey sevdım bu royoyu kim bu abi ne gereği var ya tridimax öğrensin yapsın 1.sini çaldın wallpaper olarak kullanırım
Öyle demeyin bi yerde duymustum görmustum zamanında bulursam sizlerle paylaşırım tabıkıde photoshopta adam 1000 i geçkin layerla 3d gibi bi resim yapmıs tren istasyonu yani düşünemiyorum artık ustalar var böyle ben ınanırım...
bu adamlar normal değil. bu adamlar bilim kurgu filmlerinin konseptlerini hazırlayan adamlar. bunlar illustrasyon değilde ne peki fotoğrafmı yoksa inmemi indiler. biri bunları çizdi demi)