Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Jpeg Export Sorunu ?...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
CorelDraw X5 jpeg export ederken herhangi bir uyarı vermeden programı kapatıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? (Corel'i sıfırlamak işe yaramadı)

Benzer konular

dombalak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kartvizitdunyasi.com
coreli kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi
eğer win7 kullanıyorsanız corel service pack leri mutlaka kurun

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
CorelDraw X5 jpeg export ederken herhangi bir uyarı vermeden programı kapatıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? (Corel'i sıfırlamak işe yaramadı)

sorun olan dosyanın haricinde bir küçük öğe oluşturun mesala boş bir küçük kare bunu exportlayın aynı sorunu yapıyor mu?
corel X5 güncel sürüm numaranız nedir? Help / About CorelDRAW komutuyla açacağınız About CorelDRAW Penceresindeki numaranızı buraya yazın bir bakalım sorun nedir ve neden kaynaklanıyor...?

graficator

🏅Acemi Tasarımcı🏅
export dedikten sonra hemen mi kapanıyor yoksa önüne pencere gelip ayarlama yaptıktan sonramı kapanıyor?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Export penceresi açılmadan önce kapanıyor. Programı tekrar kurdum (Modifiye) işe yaramadı. Şimdi 3. parti bir yazılımla komple kaldırıp tekrar kuracağım ...

graficator

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Export penceresi açılmadan önce kapanıyor. Programı tekrar kurdum (Modifiye) işe yaramadı. Şimdi 3. parti bir yazılımla komple kaldırıp tekrar kuracağım ...
önce service pack 2 yi yüklemen gerek.
forumda var linkleri
sonra corelini full yapman lazım.
onun içinde araştırma yapman lazım. bakınız gugıl amca :))

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Service pack'le alakası yok. Sisteme yeni format attım önceden SP2 yüklü değildi sorunsuz çalışıyordu şimdi de SP2 yüklü değil ... (Tekrar format atarsam %100 düzelir ama ben format atmaktan nefret ediyorum)

graficator

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Service pack'le alakası yok. Sisteme yeni format attım önceden SP2 yüklü değildi sorunsuz çalışıyordu şimdi de SP2 yüklü değil ... (Tekrar format atarsam %100 düzelir ama ben format atmaktan nefret ediyorum)

ortada bi sıkıntı olduğu belli.
burada bir workspace var.kurup denesene
belki ayarlamalarında sorun olabilir.
birde ghostscprit yüklümü bilgisayarında

https://rapidshare.com/files/3279207387/Workspace_for_CorelDRAW_by_ali.xslt[/URL]

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bilgisayarı göçertmeyi başardım (başka bir konuyla ilgili) format attım ve Corel'i henüz kurmadım. Kurduktan sonra durumu burada paylaşırım. Bilgisayarımda ghostscprit yüklü değildi ...

graficator

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilgisayarı göçertmeyi başardım (başka bir konuyla ilgili) format attım ve corel'i henüz kurmadım. Kurduktan sonra durumu burada paylaşırım. Bilgisayarımda ghostscprit yüklü değildi ...

sağlık olsun
unutmayın sakın ghostscrıpt mutlaka yüklü olmalıdır.
X5 i yüklerken seçeneği yüklemeyi soruyor.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar format attım düzeldi. Önceki yüklemede X5'den sonra alt versiyonlardan birini kurmuştum ve ghostscrıpt yüklü değildi, şimdi önce alt versiyonu sonra üst versiyonu ve üst versiyonu yüklemeden önce de ghostscrıpt i yükledim sorun kalmadı. Yardımlarınız için çoook tşk.ler ... (Yalnız Olmadığını Bilmek Güzel)

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar format attım düzeldi. Önceki yüklemede X5'den sonra alt versiyonlardan birini kurmuştum ve ghostscrıpt yüklü değildi, şimdi önce alt versiyonu sonra üst versiyonu ve üst versiyonu yüklemeden önce de ghostscrıpt i yükledim sorun kalmadı. Yardımlarınız için çoook tşk.ler ... (Yalnız Olmadığını Bilmek Güzel)

sorunun çözüldüğüne sevindim
bunada bir göz at istersen https://www.grafikerler.net/tum-corel-draw-kullanici-arkadaslarin-dikkatine-t109877.html :)