Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
paylaşım için teşekkürler damla1... ben tek kadına karşı degil şiddetin kimseye yapılmasa çoçuklarımıza,kadınlarımıza,yaşlılara vs... Hiç Kimse Şiddet uygullanmasın bencee Çözüm degill tekrar teşekkürler paylaşım için....
paylaşım için teşekkürler damla1... ben tek kadına karşı degil şiddetin kimseye yapılmasa çoçuklarımıza,kadınlarımıza,yaşlılara vs... Hiç Kimse Şiddet uygullanmasın bencee Çözüm degill tekrar teşekkürler paylaşım için....
paylaşım için teşekkürler. Tüylerim diken diken oldu izlerken. Sadece dış sese takıldım.Kadının ses tonu,vurgusu ve diksiyonu çok kötü..Ayrıca bir erkek seslendirseydi çok daha anlamlı ve güzel olurdu. Çünkü bence şiddetin son bulması için; feminist kadınlara değil feminist erkeklere ihtiyacımız var. Saygılar
Günlük koşuşturmaktan üzerini örttüğümüz önemli bir konu.Ne yazık ki bir yerlerde böyle şiddetlere katlanmak zorunda olan kadınlarımız var...İlginize teşekkürler...