Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kadınlar Ne İster?

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
zbk331052ed636250hc7.jpg

Kadınların gidip kendilerine erkek seçebilecekleri bir erkek mağazası açılmıştır. Mağaza 5 katlıdır ve her kat çıkıldıkça, erkeklerin nitelikleri de yükselmektedir. Mağazada sadece tek bir kural geçerlidir: Herhangi bir katın kapısından içeri giren kadın, o kattan alışveriş etmek zorundadır ve eğer bir üst kata çıkmak isterse, tekrar aşağı katlara inemez. Bir gün bir grup kız arkadaş, kendilerine erkek seçmek için mağazaya gider.

1. Katın kapısında şunlar yazılıdır: 'Bu kattaki erkeklerin çalışacak bir işleri var ve çocukları da severler.' Kızlar yazılanları okur ve şöyle derler: 'Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalım.'
2. Katın kapısında şunlar yazılıdır: 'Buradaki erkeklerin iyi bir işleri var, çocukları severler ve son derece yakışıklıdırlar.' Kızlar: 'Hiç fena değil ama acaba bir üst katta ne var?'
3. Katın kapısında şunlar yazılıdır: 'Buradaki erkeklerin çok iyi birer işleri var, çocukları severler, son derece yakışıklıdırlar ve ev işlerine de yardım ederler.' Kızlar: 'Aman Tanrım, çok etkileyici ama yukarıda başka katlar da var.'
4. Katın kapısında şunlar yazılıdır: 'Buradaki erkeklerin işleri çok iyi, çocukları çok severler, gayet yakışıklı olup, ev işlerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler.' Kızlar çığlık atmaya başlarlar: 'İnanılmaz, bir üst katta bizi neyin beklediğini bir düşünün!'
Ve bir kat daha çıkarlar...
5. Katın kapısında şunlar yazmaktadır: 'Bu kat boştur ve sadece, kadınları memnun etmenin mümkün olmadığını kanıtlamak için konulmuştur.'

Kadınlar, yeryüzünün en büyük muammalarından birisidir. Gerek bireysel hayatlarında, gerek toplumsal hayatta birçok farklı rolü üstlenen bu eşsiz varlıklar hakkında, kadınların ve erkeklerin kaleminden, bilinmesi gereken her şeyi bu kitapta bulacaksınız.

Benzer konular

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
kadın milleti işte :rofl:

paylaştığın için teşekkürler the_one

fukuku

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ayyy koptum valla gercektende bölemiyiz acaba ya:D
ben kendi adıma konuşucak olursam hani erkek bakımında değil fakat başka konularda gercektan doyumsuzum sende bilrsin timur:D yemek konusunda mesela hehe:D

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
aslında bu şekilde olan bayanlar da var fakat istisnalar da var mesela istisnalardan biri de ben..
paylasımın için teşekkürler :) güzel paylaşım.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
gülümseyin :) dramatik bir durum erkek mağazası ilginc :)
paylaşım için teşekkürler.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
kadın milleti işte :rofl:

paylaştığın için teşekkürler the_one
Rica ederim.
ayyy koptum valla gercektende bölemiyiz acaba ya:D
ben kendi adıma konuşucak olursam hani erkek bakımında değil fakat başka konularda gercektan doyumsuzum sende bilrsin timur:D yemek konusunda mesela hehe:D
Yemek buldun mu ye dayak buldun mu kaç... :D
aslında bu şekilde olan bayanlar da var fakat istisnalar da var mesela istisnalardan biri de ben..
paylasımın için teşekkürler :) güzel paylaşım.
Rica ederim.Bu arada kendinizden pek eminsiniz :)
gülümseyin :) dramatik bir durum erkek mağazası ilginc :)
paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim."Erkek mağazası" ilk başta benim de garibime gitti.Biraz düşününce aklıma "kadın mağazası" olsaydı ne olur du sorusu takıldı :D
Belki de farklı bir sonuç olmayabilirdi :D

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
doyumsuz olmak kadının doğasında var...ama özellikle ilgi ve sevgi isterler sığınacak ona kendini özel hissettirecek bir yol arkadaşı varsa yanında yanındakinin kıymetini bilir ve sım sıkı elinden tutar...paylaşım için teşekkürler

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
bir dergide okumuştum..
" ERKEKLERİ ÇOK İYİ ANLAYIN AZ SEVİN, KADINLARI ANLAMAYA KALKIŞMAYIN AMA ÇOK SEVİN "
katılıyorum...

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
doyumsuz olmak kadının doğasında var...ama özellikle ilgi ve sevgi isterler sığınacak ona kendini özel hissettirecek bir yol arkadaşı varsa yanında yanındakinin kıymetini bilir ve sım sıkı elinden tutar...paylaşım için teşekkürler
Kadınların daha sadık olduğunu düşünenlerden biri olarak,ilginize teşekkürler...
bir dergide okumuştum..
" ERKEKLERİ ÇOK İYİ ANLAYIN AZ SEVİN, KADINLARI ANLAMAYA KALKIŞMAYIN AMA ÇOK SEVİN "
katılıyorum...
:D
Toplumumuzda da nedense erkek sevgisini,ilgisini daha kolay gösterebilen,göstermesi gereken,ifade edebilen bir konumda,kadın da daha çok ilgi bekleyen,sevgiyi daha somut detaylarla gösterilmesini isteyen bir konumda görünüyor.
Dediğinize yakın bir durum söz konusu sanırım.
İlginiz için teşekkürler.

contess

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne olursa olsun Bayan olmak güzel cicili biciliş ojelerimiz var :)Gene gelsem Bayan olarak gelirdim :) Yaşasın ojeler :)

Yeditepeli

🌱Yeni Üye🌱
Anlamaya kalkmayıp bol bol sevecek isek o zaman ilişkinin ne anlamı kalır .. Aslında var bir anlamı ama ...

Doyumsuzluk ona bakılır ise en çok erkekde bu konuda . 5. kat az gelir terasa kadar giderler. Fakat doyumsuzluk ile bağlantılı olarak kadınların şu huyundan nefret ediyorum ki o da ; Yeni ilişkiye başladıkları erkekleri , eski erkek flörtleri ile çok ince taktikler ile yarışa sokmaya bayılıyorlar aptal olursan yersin akıllı olursan sağlıklı kalırsın.
Bence gizemli anlaşılmaz bir durumları yok sadece sersemsümük aşık tiplere denk gelirler ise ellerindeki hünerleri gösteriyorlar . Zaten ''arkadaş ben bu kadınları heç anlayamıyorum'' lafıda o tiplerin atasözüdür tüm erkeklerin değil . Ha zeki erkek tipinden olupda kullanan var ise bu da sadece kur politikasının bir gereğidir ..yersen .. ki gönüllü yenir .. Gizem mizem içi boş şeyler bunlar arkadaşlar

arda46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com

yorumun hoşuma gitti :D

es*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyiki doğdum ne güzel bi kadın oldum :)

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence kadın ve erkekleri ayıran önemli bir etken var. İki tarafdada mantık ve his var. Kadınlar hisleriyle hareket ederler bu yüzden mantıklarını devreden çıkarırlar ve erkekleri çileden bile çıkarabilirler. Erkekler ise mantıkların kullanırlar ve hislerini dizginleyebilirler. Böyle oluncada kadınlar erkelerin kendi dediklerini yapmamalarından dolayı çileden çıkarlar. Ama doğa karşıt grubları birbirine çeker, bu doğa kanunudur. Her iki tarafda karşıdaki olduğu gibi kabul etmeli ve saygı duymalı...

es*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence kadın ve erkekleri ayıran önemli bir etken var. İki tarafdada mantık ve his var. Kadınlar hisleriyle hareket ederler bu yüzden mantıklarını devreden çıkarırlar ve erkekleri çileden bile çıkarabilirler. Erkekler ise mantıkların kullanırlar ve hislerini dizginleyebilirler. Böyle oluncada kadınlar erkelerin kendi dediklerini yapmamalarından dolayı çileden çıkarlar. Ama doğa karşıt grubları birbirine çeker, bu doğa kanunudur. Her iki tarafda karşıdaki olduğu gibi kabul etmeli ve saygı duymalı...

haklı olabilirsin zıt kutuplar birbirini çeker ama kadınlar her zmn duygularıyla hareket etmez eer öle olsaydı gerçekten berbat durumda olurduk mutlu olduğumuz zamanlarda iyi kararlar alırdık mutsuz olduğumuzda kötü bizimde erkekler kadar mantığımız var hatta belkide onlardan daha bile fazlası :)

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haklı olabilirsin zıt kutuplar birbirini çeker ama kadınlar her zmn duygularıyla hareket etmez eer öle olsaydı gerçekten berbat durumda olurduk mutlu olduğumuz zamanlarda iyi kararlar alırdık mutsuz olduğumuzda kötü bizimde erkekler kadar mantığımız var hatta belkide onlardan daha bile fazlası :)

yuvayı dişşi kuş yapar diyorsun yani bu yapabilmek içinde mantık gerek diyorsun. Ama şartlar bazen erkekler için bazende kadınlar için değişebiliyor. Yani bazen erkekler mantıksız hareket ediyor, bazende kadınlar dediğim gibi birbirimize saygı duymak ve onları olduğu gibi kabul etmek gerek...