Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kafe menü tasarımım

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️

Tamamlamak üzereyim, sadece ortadaki beyaz alana cafeden resimler çekip eklemesi kaldı.

Tale Ayev

🌱Yeni Üye🌱
Renk uyumu ve dizayn bence güzel, ancak menüde ki listeyi ilk okuduğumda zorlandım açıkçası. Menüde ki yazıları biraz daha okunur yap bence. Ancak çok başarılı bence. Ellerinize Sağlık ve uyarı gelmeden adresleri kaldırın.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Renk uyumu ve dizayn bence güzel, ancak menüde ki listeyi ilk okuduğumda zorlandım açıkçası. Menüde ki yazıları biraz daha okunur yap bence. Ancak çok başarılı bence. Ellerinize Sağlık ve uyarı gelmeden adresleri kaldırın.

Çok teşekkür ederim :smile: , adresilerin üzerini karalamaktansa telefonları ve adresleri uydurarak yazdım :rofl:

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
her şeyi böyle göze sokmaya gerek yok demi müşterinin yerine koy kendini eline aldığında ne dersin.

bence şu altdaki yemektabaklarını küçült biraz adres alanını daralt menü sonuçda adresi vurgulamaya gerek yok kart vizit mi ki bu =)

şu elinde kahve servisi yapan beyaz alanı komple kaldır gitsin gözü yormakdan başka bir şey değil.

ve yiyecekler içecekler diye 2 kategoriye ayır ahh bu iş bende olsa :D

neyse vermek istediğim mesajı verdim sanırım yazı karekterinide değiştirirsen sana avantaj olur iyi çalışmalar.

Kendine Biraz Alan Aç o kısımda

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
her şeyi böyle göze sokmaya gerek yok demi müşterinin yerine koy kendini eline aldığında ne dersin.

bence şu altdaki yemektabaklarını küçült biraz adres alanını daralt menü sonuçda adresi vurgulamaya gerek yok kart vizit mi ki bu =)

şu elinde kahve servisi yapan beyaz alanı komple kaldır gitsin gözü yormakdan başka bir şey değil.

ve yiyecekler içecekler diye 2 kategoriye ayır ahh bu iş bende olsa :D

neyse vermek istediğim mesajı verdim sanırım yazı karekterinide değiştirirsen sana avantaj olur iyi çalışmalar.

Kendine Biraz Alan Aç o kısımda

Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Neden iletişim bölümüne o kadar yer ayırdım? Bu hem mönü hemde broşür :rofl: . Zaten resimleri bi ayarlayım beyaz alanı genişletmeyi düşünüyorum.
Müşteri eline alınca " 10 numara olmuş eline sağlık" diyecek adım gibi biliyorum :D

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
vfdszvg_by_hugara-d4u34tb.jpg

Sizlerin önerisi doğrultusunda biraz değiştirdim. Böyle nasıl olmuş?

RD3S1GN senin yaptığın mönü tasarımlarından bi tanesini görebilme şansımız var mı? Çok cesur yorumlar yapıyorsun sürekli ama merak ediyorum nasıl işler yaptığını :)

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
dfsd_by_hugara-d4v2rce.jpg

Baskıdan geldi , müşterim bayıldı :)

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
Hugareva tamm gardaş en müsait zamanımda :)

senin yaptığın firmaya yapıcam ve burda paylaşıcam =)

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
şablonu oluşturmaya çalışırken bir görüntü =) devam edemedim işlerimden dolayı kişisel pcim olsun ilk bunu bitircem :D

nasıl olmuş =)

gNPIn.jpg

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
şablonu oluşturmaya çalışırken bir görüntü =) devam edemedim işlerimden dolayı kişisel pcim olsun ilk bunu bitircem :D

nasıl olmuş =)

gNPIn.jpg

Müşterime göstericem :smile: ama bence soğuk bir tasarım , bu çalışmanın amacı müşteriye hem kafeye çekmek hemde orda oturduğunda ne yiyip içeceğini seçebileceği bir tasarım olmalı. Senin yaptığın daha sade, sanki web sitesi gibi olmuş :rofl:

ve karşıt renkleri çok kullanmalısın, mesela beyaz-kırmızı-yeşil ağırlıklı bir çalışma yaptım ben. Bu daha dikkat çekici yapar çalışmayı ve beyaz alanlar daha şık gösterir. Sen hiç beyaz kullanmamışsın. Benden sana tavsiye mutlaka beyaz olmalı biraz el ilanı veya yaptığın broşürde, renklere boğulmuşsun.

En iyisi arkadaşlara sormak lazım, hangisi daha albenili daha çekici sizce arkadaşlar? :emo1:

Eh biraz biliyosun bişeyler, hakkınıda yemeyelim , bu kadarını yapamayanlarda var :D

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
tasarım yapmadım ki ben öylesine 3-4 dk da oluşturulmuş bir şey dikkat ettiysen hiç resim kullanmamışım. photoshopun kendi içinde olan şeyleri ile uğraştım ama istersem yaparım hiç merak etme ben sadelikden yanayım :)

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
tasarım yapmadım ki ben öylesine 3-4 dk da oluşturulmuş bir şey dikkat ettiysen hiç resim kullanmamışım. photoshopun kendi içinde olan şeyleri ile uğraştım ama istersem yaparım hiç merak etme ben sadelikden yanayım :)

Diyosuun ..

Hıım ..

Bu arada hayırlı olsun sende dekupeye başlamışsın :rofl:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu da bizim kafenin yanındaki bi kafe için yaptığım tasarım :)

sdfsd_by_hugara-d4vzwx9.jpg

Fotoğrafları ben çekmedim o yüzden fotoları boşverin