ana resmi siyah değil de septia gibi bir renk versen nasıl durur acaba bi de altta konu başlıklarındaki noktalar simetrik olmamış ve ordaki yazı karakterleri çok kalın duruyor.. ve çiçek dalların namaz kılan adamı rahatsız etmesin derim...çünkü derginin konusu namaz (öyle tahmin ediyorum) namaz kılan adam ön planda kalsın... çiçek dallarını namaz kılan adamın altına atarsan daha hoş durur kanısındayım....
emeğine sağlık
not: dergi bir şahsın olduğu gibi bir derneğin bir kulübün bir camini bir okulun vs.. istedikleri konuyu koymalarında bi sakınca görmüyorum... bir şahıs veya dernek sadece namaz ile ilgili bir dergi çıkarıyorsa saygı duymak lazım... burada da namaz ile ilgili bir derğinin kapağı koyuluyorsa tasarım açısından bakmak lazım.. derginin sahipleri ister bir konu koyar ister 10 konu tamamen onlara kalmış bir durum olarak görüyorum.. burada grafiker arkadaşısın bir etkisi olduğunu düşünmüyorum kendisi de belirtmiş zaten ' bana ne geldi ise ben onu yaptım ' bunun için arkadaşımın fazla bir zamana ihtiyacı yok sanırım
bu tür ince ayrıntılara takılırsak bu sitede olmanın amacını aşmış oluruz diye düşünüyorum... nacizane görüşürüm budur.