Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

KamufLaj- YıLdız gözünü aLdı, güneş de kördü (Kitap kapağı)

Benzer konular

mevka

🌱Yeni Üye🌱
Çok güzel olmuş gerçekten müthişşş böyle işler bende yapmayı çok istiyom ama çok çalışmam lazım.....

efom

🏅Acemi Tasarımcı🏅
müthiş olmuş ama sanki fotosohta yapmışısın gibime geldi doğrumu?

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Elinize sağlık çok güzel olmuş.

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok başarılı bir çalısma tebrik ediyorum herşey yerli yerinde gayet güzel duruyor... Bir Tek Gözüme Batan... Arkadaki Yarım Bayan Resmini Renkli Şekli Değilde Grayscala Olarak Yaparsan Daha Hoş Durur Gibime GEliyo... Tabiki Bir Düsünce BU.. Saygılar..

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
elinize sağlık çok başarılı bi çalışma olmuş

Sandmaster

🌱Yeni Üye🌱
Gerçekten güzel çalışma.
Fakat ön kapaktaki kadın figürü bir filmin afişine çok benziyor. Umarım telif hakkı olan bir fotoğraf değildir.

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Herşey mükemmel gibi. Ben sadece arkada Kamuflaj yazan kısmın üstündeki lambadan gelen ışık efektini tam oturmamış gibi hissettim.

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Herşey mükemmel gibi. Ben sadece arkada Kamuflaj yazan kısmın üstündeki lambadan gelen ışık efektini tam oturmamış gibi hissettim.

seabis'e ben de katılıyorum onun dışında gerçekten çok güzel duruyo. Tebrikler...

angime

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama belirtmeliyim ki bu kapak basılacaksa arkadaki kız fotosonı başka bir modelle değiştirin. çünkü çok ünlü bi manken fotonun telif hakkı varsa baş ağrıtır.

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Evet üstüne fazLa düşmediğim kısımdı. Bende şimdi inceLeme fırsatı buLdum hata bariz ortada teşekkr ederim.

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama belirtmeliyim ki bu kapak basılacaksa arkadaki kız fotosonı başka bir modelle değiştirin. çünkü çok ünlü bi manken fotonun telif hakkı varsa baş ağrıtır.

Mankeni tanımıyorum, yaLnız fotoğraf değiL çizim. ModeL türk değiL ise sorun arz edeceğini düşünmüyorum. TeşekkürLer.

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok başarılı bir çalısma tebrik ediyorum herşey yerli yerinde gayet güzel duruyor... Bir Tek Gözüme Batan... Arkadaki Yarım Bayan Resmini Renkli Şekli Değilde Grayscala Olarak Yaparsan Daha Hoş Durur Gibime GEliyo... Tabiki Bir Düsünce BU.. Saygılar..

ModeLi grayscaLa kuLLanmadım nedeni; eserde sarışın ve mavi gözLü oLması çok kere vurguLanıyor. TeşekkürLer