Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kapadokya ile ilgili bir poster ödevi

ms.alonso

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
citysmylife.blogspot.com
kapadokya.jpg

Şehir Planlama öğrencisiyim. Kapadokya ile ilgili bir poster ödevi için bu çalışmayı hazırladım. Photoshoptaki ilk çalışmamdır. Yorumlarınızı bekliyorum.

Benzer konular

saitakalin

🌱Yeni Üye🌱
güzel tasarim ama photoshop u öğrenmen lazim iyice ;)

HyPnOz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir olarak güzel ama bikaç şey hoşuma gitmedi mesela o duman kadının agzından cıkmıyo gibi.dumanın kadının dudak kısmına yakın tarafını inceltsen daha güzel olurdu bence.bide balon cok sırıtmıs ilk bakısta coreli anımsattı :D:D

burcus91

🌱Yeni Üye🌱
bence çok güzel olmuş emeğine sağlık ama arkadaşın da dediği gibi balon biraz fazla renkli olmuş bence sırıtmış ama yine de beğendim gayet güzel bi mesaj veriyo...

ARKIN034

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düşünce 10 numara fakat dediğiniz gibi balon rengi sırıtmıs balonu daha mat renkte olsa harika bi tasarım olacağından eminim kolay gelsn :)

ms.alonso

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
citysmylife.blogspot.com
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Balonu özellikle vurgulamak için çok renkli kullandım ama şimdi düşününce bana da abartılı geldi :giggle:

KOZA

🌱Yeni Üye🌱
çok kötü bir çalışma bence

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence fikir deli olmuş.üst kısmı süper ama alt kısmı siyah olmasa daha güzel olurdu.yinede güzell bi çalışma.eline saglık..

zirt0

🌱Yeni Üye🌱
bir urguplu olarak begendim :D
ama backgrounda biraz daha detailar dusunsen daha hos olur bence.

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fikir güzel...Çalışma da eksiklikler var. İlerisi için sevindirici. Bence süper olmuş. Başarılar. Herkes herşeyi eleştiriyor çünkü acemi olmak başka sabırsız olmak başka. Sende çalışmanı bir an önce bitirmek için çaba sarfetmişsin. Aslında üzerinde düşünüp vakit harcasan bir mucizeyle karşı karşı kalacaktın. Hayal etmişsin, vakit harcamayıp hayalini çöpe atmışsın. Bir saatte bitireceğine bir ay, uğraş ama acele etme.

yücel mete

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalışma ama birde arka planda gri yerine silik,opacity'si düşük bir dağ veya doğa fotoğrafıyla deneyip gör bence

moonlord

🌱Yeni Üye🌱
düşünce ve tasarım güzel ama kulllanılan materyallirin işçiliği iyi değil. magic wand kullanmışınız. bir sürü zibil var kızın etrafında ve balonda. ayrıca renkler daha uyumlu olabilirdi ve birazcık boş gözüyor. belki 1- 2 şey daha eklenebilir.

kolay gelsin