Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resim üzerinde çeşitli renk uygulamaları yapmanız, desenlerin tümünü kaldırmanız, yine siyah üzerine yazılarını yazmanız, Afişi yatay değilde dikey çalışmanız daha hayırlısı olucaktı. Sanırım basılmış durumda. Ne diyelim iyi eğlenceler.
Başarılı bir çalısma olmuş ama bence, sağda bulunan floral dizayn biraz bütünlükten kopuk gibi siyah fonun birden turkuaza dönmesi.. Biraz daha iç içe bulunsaydı daha iyi olurdu sanırım.
Resim üzerinde çeşitli renk uygulamaları yapmanız, desenlerin tümünü kaldırmanız, yine siyah üzerine yazılarını yazmanız, Afişi yatay değilde dikey çalışmanız daha hayırlısı olucaktı. Sanırım basılmış durumda. Ne diyelim iyi eğlenceler.
Başarılı bir çalısma olmuş ama bence, sağda bulunan floral dizayn biraz bütünlükten kopuk gibi siyah fonun birden turkuaza dönmesi.. Biraz daha iç içe bulunsaydı daha iyi olurdu sanırım.
arkadaşlar tesekkür ederim yorumlarınız için. renk geçişleri nedense pek hoşuma gitmiyo aslında denemedim değil turkuaz mavisinden siyaha geçişi ama renk çok öldü. aşağıda kullandığım turkuaz mavisi lekeler ve turkuaz mavisi üzerindeki siyah vektörel çizimle o birden kesikliği çözmeye çalıştım biraz.
merhaba ben nevşehir ünide grafik okuyorumkapadokya myo nu görünce çok şaşırdım)bendende bi yorum sana sağdaki turkuaz gerçekten çok gereksiz bir göz ağrıması vede geçişler daha yumuşak olmalı en azından bence:d
Çok başarılı buldum fakat sol taraftaki vector kısmıda keşke çalışmanın bütünüyle bölünmüş gibi durmasıydı geçiş olsaydı daha güzel olurdu. Yeşilin rengi sol taraftakine daha yakın bir renk olablirdi bu yeşil biraz patlamış gibi duruyor emeğinize sağlık..