Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

KAPADOKYA MYO maskeli balo

bet-ul

🌱Yeni Üye🌱
maskelibalo.jpg
yorumlarınızı bekliyorum...

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Resim üzerinde çeşitli renk uygulamaları yapmanız, desenlerin tümünü kaldırmanız, yine siyah üzerine yazılarını yazmanız, Afişi yatay değilde dikey çalışmanız daha hayırlısı olucaktı. Sanırım basılmış durumda. Ne diyelim iyi eğlenceler.

The_Thon

🌱Yeni Üye🌱
Başarılı bir çalısma olmuş ama bence, sağda bulunan floral dizayn biraz bütünlükten kopuk gibi siyah fonun birden turkuaza dönmesi.. Biraz daha iç içe bulunsaydı daha iyi olurdu sanırım.

Rıdvan KAYAHAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.erkaytasarim.com
Resim üzerinde çeşitli renk uygulamaları yapmanız, desenlerin tümünü kaldırmanız, yine siyah üzerine yazılarını yazmanız, Afişi yatay değilde dikey çalışmanız daha hayırlısı olucaktı. Sanırım basılmış durumda. Ne diyelim iyi eğlenceler.
Tam olarak öncelikli konulara değinmiş zaten

Başarılı bir çalısma olmuş ama bence, sağda bulunan floral dizayn biraz bütünlükten kopuk gibi siyah fonun birden turkuaza dönmesi.. Biraz daha iç içe bulunsaydı daha iyi olurdu sanırım.

The_Thon arkadaşımızda gerisini getirmiş ben ne söylüyebilirim ki şimdi
:)
Tebrik edim başarılarının dewamını dilemem en dorusu galiba
:) tebrikler başarılar

bet-ul

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar tesekkür ederim yorumlarınız için. renk geçişleri nedense pek hoşuma gitmiyo aslında denemedim değil turkuaz mavisinden siyaha geçişi ama renk çok öldü. aşağıda kullandığım turkuaz mavisi lekeler ve turkuaz mavisi üzerindeki siyah vektörel çizimle o birden kesikliği çözmeye çalıştım biraz.

kadraj

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben nevşehir ünide grafik okuyorum:)kapadokya myo nu görünce çok şaşırdım:))bendende bi yorum sana sağdaki turkuaz gerçekten çok gereksiz bir göz ağrıması vede geçişler daha yumuşak olmalı en azından bence:d

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma gayet başarılı bence eline sağlık

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tam olarak öncelikli konulara değinmiş zaten

The_Thon arkadaşımızda gerisini getirmiş ben ne söylüyebilirim ki şimdi
:)
Tebrik edim başarılarının dewamını dilemem en dorusu galiba
:) tebrikler başarılar

Hoşuma gitti ama arkadaşlar zaten gerekli noktalara değinmişler bence..

Ama yinede gözalıcı ve başarılı buldum. Başarılarının devamını dilerim...

İyi çalışmalar..

Crackerjack

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir çalışma ama yan tarafa takıldım bende ortada turkuazı opaklı yapmışın yan tarafada aynı çalışmalıydın bence

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok başarılı buldum fakat sol taraftaki vector kısmıda keşke çalışmanın bütünüyle bölünmüş gibi durmasıydı geçiş olsaydı daha güzel olurdu. Yeşilin rengi sol taraftakine daha yakın bir renk olablirdi bu yeşil biraz patlamış gibi duruyor emeğinize sağlık..