Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karabük Üniversitesi mezuniyet davetiyesi

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Açık Hali

önyüz arka yüz ve davetiye geçiş şekli

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğine Sağlık çok başarılı olmuş

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Düşünce güzel herzamanki gibi eline sağlık diyeyim önce :)
Yalnız bir kaç bişiy söylemeden geçemicim :D

İlk bakıldığında ön kısımdaki yoğunluk göz yoruyor lakin üniversite görüntüsü gayet hoş olmuş..
Yalnız üniv. logosu bana kalırsa ortada iyi durmamış üst kısıma alman hem üniversite fotoğrafını rahatlatır hem de gözü yormamış olurdu.
İkinci olarak arka kısım, sanatçı öğrencinin üstünde duruyor sağda gereksiz bir boşluk var sanatçıyı sağa kısma çekmen daha uygun olurdu, keza havai fişek adamın başında kötü bir görüntü söz konusu..

Genel olarak fena değil ;) kolay gelsin..

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Düşünce güzel herzamanki gibi eline sağlık diyeyim önce :)
Yalnız bir kaç bişiy söylemeden geçemicim :D

İlk bakıldığında ön kısımdaki yoğunluk göz yoruyor lakin üniversite görüntüsü gayet hoş olmuş..
Yalnız üniv. logosu bana kalırsa ortada iyi durmamış üst kısıma alman hem üniversite fotoğrafını rahatlatır hem de gözü yormamış olurdu.
İkinci olarak arka kısım, sanatçı öğrencinin üstünde duruyor sağda gereksiz bir boşluk var sanatçıyı sağa kısma çekmen daha uygun olurdu, keza havai fişek adamın başında kötü bir görüntü söz konusu..

Genel olarak fena değil ;) kolay gelsin..

value altta montaj halini koyduydum ama pek anlasilmadi sanirim :) davetiye içindeki türkiyenin parlayan yıldızı gümüş yaldızlı olarak logonun altına geliyor birleşince o nedenle logoyu ortaya aldim. yani slogan logo altına yerleşsin diye. sanatcıyı da bilerek kenara almadim o kısma gönderilen adres etiketlendiğinde calışmayı kapatacağı için ortaya cektim. etiket gelince haliyle sanatçı kendiliğinden çalışmanın kenarına düşmüş olacak. hatta ilk başta kenara almıştım da sonradan aydim örter diye düşünüp ortaya çektim:) dikkate her zamanki gibi teşekkür ederim. işyeri acayim seni zaten kalite kontrol uzmani olarak işe alicam :p

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Taslak Çok hoş, Malzeme kalitesiz, emeğinize sağlık ;)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
value altta montaj halini koyduydum ama pek anlasilmadi sanirim :) davetiye içindeki türkiyenin parlayan yıldızı gümüş yaldızlı olarak logonun altına geliyor birleşince o nedenle logoyu ortaya aldim. yani slogan logo altına yerleşsin diye. sanatcıyı da bilerek kenara almadim o kısma gönderilen adres etiketlendiğinde calışmayı kapatacağı için ortaya cektim. etiket gelince haliyle sanatçı kendiliğinden çalışmanın kenarına düşmüş olacak. hatta ilk başta kenara almıştım da sonradan aydim örter diye düşünüp ortaya çektim:) dikkate her zamanki gibi teşekkür ederim. işyeri acayim seni zaten kalite kontrol uzmani olarak işe alicam :p

E tabi ürünü elimize alıp bizzat inceleme şansımız olmadığından yorumlar yönünü şaşırabiliyor tabi :D
Ama başarılı bulduğumu belirtmek isterim :wink:

Sen aç işyeri inşallah da ben iş gönderirim en kötü, yoksa diğer türlü kalite kontrolden kalırız söylim :D:D

Kolay gelsin..

bilgisiz

🌱Yeni Üye🌱
bu çalışmayı hazırlayacak bilgi ve beceriye sahip değilim ama bu çalışmayı davetli olanların gözüyle baktığımda çok beğendim emeğinize sağlık

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
E tabi ürünü elimize alıp bizzat inceleme şansımız olmadığından yorumlar yönünü şaşırabiliyor tabi :D
Ama başarılı bulduğumu belirtmek isterim :wink:

Sen aç işyeri inşallah da ben iş gönderirim en kötü, yoksa diğer türlü kalite kontrolden kalırız söylim :D:D

Kolay gelsin..

Ayrıntılara takılıp senede bir ürün cikaririz işte:p

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Haha :D çıkarttık mı iyi çıkarırız diyosun o da olur ama gönlüm elvermez :wink:

tamam be almiorum seni işe falan:p zaten açıp da devlete ortak olmanin anlami yok:D stopaj kdv gelir vergisi, peşin vergi.....:p:p ya biz cizip hayal edioruz hayallerimizin bile vergisi kesilior:))))

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
tamam be almiorum seni işe falan:p zaten açıp da devlete ortak olmanin anlami yok:D stopaj kdv gelir vergisi, peşin vergi.....:p:p ya biz cizip hayal edioruz hayallerimizin bile vergisi kesilior:))))

Vergi deme.. vergi deme bana anında paket lastiği kıvamını alıyorum :wink:
Kariyer yap boşver patron olmayı :wink:

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yapılabilecek en güzel davetiyelerden bi tanesi. Tebrik ederim.

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende bğendim tebrikler.
fotoraflarda biraz ps presetleri denenebilirmiydi diye birazcık merakım var.
pylşm için sağol.