Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özellikle renkleme hakkındaki fikirlerinizi çok merak ediyorum, program kullanımında acemiyim, photoshop ile renklemeye çalıştım karikatürümü, eleştiride bulunursanız sevinirim..
açıkçası benim hoşuma gitti renklendirmede de problem varsa bile beni rahatsız eden birşeyle karşılaşmadım. sadece neden türkçe değil de ingilizce diyalog kullandın onu anlamadım özel bir nedeni mi var
benim gözüme takılan kısmı, adamın fırlayan kalbinin alt kısmı oldu. karikatür çizemem, öyle bir becerim yoktur. ama kalbin alt kısmı gözüme tuhaf göründü. çiziminizi çok beğendim. ben de sizin gibi çizebilmek isterdim. başarılar... diğer arkadaş gibi ben de neden ingilizce olması gerektiğini düşünüyordum.
Renklendirmede acemiyim dediğim gibi, gözünüzü tırmayalan birşey olmamasına sevindim, kalbin alt kısımı biraz keskin ve uzun olmuş haklısın, ingilizce olmasının sebebi yurt dışında (avusturalya-sdney) yayınlanacak bir kitap için çizdiğim bir karikatür olması... Yorum yazanlara teşekkürler.