cemilonline
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunu örnek olması için ekledim. Yani esinlenen olur belki diye. (Tabiki beğenen esinlenir sadece :lol: )
Kartvizitlere çeşitli bıçak izleri vererek şekillendirebilir ve sıradışı yapabiliriz. Sıradışından kastım sizin vereceğiniz bıçak izi değil. Bıçak izi ile birlikte yapacağınız çalışma kartviziti güzelleştirecektir.
Kartvizitte yazan özel bilgileri bu şekilde sakladım.
Birde sizin için örnek bir kaç kartvizit bıçaklarını fikir olsun diye veriyorum.
Bu arada bazı firmlaların kurumsal yapılarına uygun olarak bıçak izi çiçek,böcek,araba,uçak yada firmanın amblemi v.b çoğaltılabilir
Örnek :
İstiyenler buradan bu bıçakları .eps olarak burada indirebilirler.
İndirmek için tıkla
Rar şifresi www.grafikerler.net
Kartvizit çalışması basıldı ancak isteyen eksiklerini söyleyebilir.
Maili yazarken gerçek olmadığı için olsa gerek Türkçe karakter kullanmışım Sonradan farkettim kendi eksiğim. Umarım bunların faydasını görenler olur.
Kartvizitlere çeşitli bıçak izleri vererek şekillendirebilir ve sıradışı yapabiliriz. Sıradışından kastım sizin vereceğiniz bıçak izi değil. Bıçak izi ile birlikte yapacağınız çalışma kartviziti güzelleştirecektir.
Kartvizitte yazan özel bilgileri bu şekilde sakladım.
Birde sizin için örnek bir kaç kartvizit bıçaklarını fikir olsun diye veriyorum.
Bu arada bazı firmlaların kurumsal yapılarına uygun olarak bıçak izi çiçek,böcek,araba,uçak yada firmanın amblemi v.b çoğaltılabilir
Örnek :
İstiyenler buradan bu bıçakları .eps olarak burada indirebilirler.
İndirmek için tıkla
Rar şifresi www.grafikerler.net
Kartvizit çalışması basıldı ancak isteyen eksiklerini söyleyebilir.
Maili yazarken gerçek olmadığı için olsa gerek Türkçe karakter kullanmışım Sonradan farkettim kendi eksiğim. Umarım bunların faydasını görenler olur.