Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit

turknext

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.goksil.com
Merhabalar grafik tasarım işine yeni başladım buda İki renk kartvizit çalışmam eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum.

gokmen.bmp

Son düzenleme:

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
fontların boyutları çok büyük olmuş...
sade bi çalışma güzel..

forumda örneklere bakabilirsiniz.

berdushgrafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güsel arkadasım damayı iyi düsünmüssün ancak puntaların büyük olması dikkat cekecegi anlamına gelmior cok karmasık göz yoruyor ve yazı karakterlerini begenmedim. nacizane fikrim

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazı fontları bir kartvizit için cok buyuk,soldaki kareler gozu yoruyor ve gereksiz golgelendirme yapmıssın.sanırım kartvizitte 6 tane font var,bir kartvizit için bu font sayısıda fazla.ve son olarak trigromide basılacak iş potaya girecek sanırım,bu yuzden iki renk olmasının pek bi avantajı yok bence.biraz daha arastırmalı ve esinlenmelisin.iyi çalısmalar.

by_dry

🌱Yeni Üye🌱
ilkyaptıgım karta benziyo adam sadece çiçek ğöndermek için kullanıyomuş sonra düzelttim tabi .kısaca puntan çok büyük bence

turknext

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.goksil.com
Eleştiri ve Yorumlarınız için çok teşekkur ederim bu doğrultuda çalışmalarıma devam edicem.:)

barmix_07

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum çünkü atladıkları bi nokta var TAKSİ kullanan esnaf müşteriler puntalrı özellikle BÜYÜK ister dolayısıyla yaptığın kart çalışması bukadar eleştiri haketmiyor bence bu kartda doğru olanı yapmışsın
hayırlı çalışmalar

docker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok başarılı bir çalışma doğrusu. ben de grafikçiliğe yeni başladım senin gibi. tebrikler......

turknext

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.goksil.com
arkadaşım diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum çünkü atladıkları bi nokta var TAKSİ kullanan esnaf müşteriler puntalrı özellikle BÜYÜK ister dolayısıyla yaptığın kart çalışması bukadar eleştiri haketmiyor bence bu kartda doğru olanı yapmışsın
hayırlı çalışmalar
Aynen dediğin gibi bu taksici arkadaş fontları büyük istediği için büyük yaptım.
Teşekkürler.

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk bakışta el ilanı gibi duruyor. puntoları küçültürsen sorun ortadan kalkar. eline sağlık!